Stiri mondene

Iulia Vântur se pregătește pentru un documentar-serial despre iubitul ei, Salman Khan: „E conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică”

Iulia Vântur se pregătește pentru un documentar-serial despre iubitul ei, Salman Khan
Iulia Vântur [Sursa foto: Facebook]
Iulia Vântur lucrează la un documentar despre Salman Khan și a oamenilor importanți din jurul lui. Uite ce dezvăluiri a făcut vedeta despre proiectul său!

Iulia Vântur este pe culmile succesul în India și nu doar din punct de vedere profesional. Vedeta este împlinită și pe plan personal, având în vedere că trăiește o frumoasă poveste de iubire cu celebrul Salman Khan de mai mulți ani de zile. În cadrul unui interviu oferit recent pentru playtech.ro, artista, care s-a stabilit în India cu aproape zece ani în urmă, a precizat că lucreaă la un proiect măreț, iar personajul principal este partenerul său de viață. 

Iulia Vântur se pregătește pentru un documentar-serial despre iubitul ei, Salman Khan
Iulia Vântur și Salman Khan[Sursa foto: Captură YouTube]

Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că au început filmările anul trecut, iar ea se ocupă de partea de interviuri și că va fi gata în viitorul apropiat. Conform spuselor sale, proiectul este un documentar despre viața lui Salman Khan și despre oamenii și experiențele care i-au marcat existența. 

Citeste si: Iulia Vântur, surprinsă înainte de concertul din Chicago! Cu cine s-a întâlnit iubita lui Salman Khan?!

„Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică. Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, foarte puțin mai avem. Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui, care i-au marcat existența, care i-au schimbat viața.

Cu interviul referitor și la părerea mea despre Salman, vedem cum vom face asta, nu pot da totul din casă”, a dezvăluit Iulia Vântur.

Iulia Vântur se pregătește pentru un documentar-serial despre iubitul ei, Salman Khan
Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur, noi detalii despre viața în India

Referitor la viața în India, alături de Salman Khan, Iulia Vântur a adăugat că este frumoasă și interesantă. iar pe zi ce trece, relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan merge din ce în ce mai bine.  

Iulia Vântur se pregătește pentru un documentar-serial despre iubitul ei, Salman Khan
Iulia Vântur se pregătește pentru un documentar-serial despre iubitul ei, Salman Khan[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Iulia Vântur, mesaj emoționant pentru una dintre cele mai importante persoane din viața iubitului ei, Salman Khan: „Te iubim”

„Noi suntem foarte bine. India e interesantă, frumoasă, provocatoare, m-am obișnuit după atâția ani de zile. Doar Dumnezeu știe ce se va mai întâmpla. Ideea e că lumea e mică”.