Stiri mondene

Iulia Vântur, primele declarații despre apariția ei în emisiunea lui Salman Khan: „Am avut mari emoții”

Iulia Vântur, primele declarații despre apariția ei în emisiunea lui Salman Khan
Iulia Vântur, primele declarații despre apariția ei în emisiunea lui Salman Khan [Sursa foto: Facebook]
Iulia Vântur, apariție spectaculoasă în emisiunea lui Salman Khan. Primele declarații ale vedetei!

Iulia Vântur are o carieră de succes în India, unde locuiește de ani buni și unde l-a întâlnit pe iubitul ei, Salman Khan. De când s-a mutat din România, vedeta a colaborat cu mai mulți artiști indieni. Acum, fosta prezentatoare TV va apărea într-un film alături de partenerul ei de viață. În cadrul emisiunii de televiziune „Big Boss”, un fel de „Big Brother” de la noi, Iulia Vântur a făcut primele declarații despre apariția ei în emisiunea lui Salman Khan, spunând că a avut emoții.

Citeste si: Iulia Vântur, dezvăluiri despre planurile de nuntă cu Salman Khan: „Mi s-a pus continuu această întrebare”

„Este unul dintre cele mai iubite show-uri din India, am mers acolo pentru a promova o piesă nouă, de dragoste. Am înregistrat-o pentru un film, Salman a auzit-o şi a păstrat-o pentru ultimul lui film. După care am decis să o lansăm ca film.

Am avut foarte mari emoţii”
, a spus Iulia Vantur.

Iulia Vântur, primele declarații despre apariția ei în emisiunea lui Salman Khan: „Am avut mari emoții”
Iulia Vântur, primele declarații despre apariția ei în emisiunea lui Salman Khan: „Am avut mari emoții”[Sursa foto: Facebook]

În plus, Iulia Vântur a și cântat live piesa „Main Chala”, melodie pe care o cântă alături de Guru Randhawa, un indian de succes.

Iulia Vântur este cap de afiș într-un film cu Salman Khan

Iulia Vântur va apărea într-un film în care joacă iubitul ei, Salman Khan! Vedeta va cânta alături de unul dintre cei mai iubiți cântăreți din India și este extrem de fericită de reușita sa.

Se pare că frumoasa blondină este în culmile fericirii și totul merge extraordinar în viața ei. Iulia Vântur a postat în mediul online o fotografie cu afișul producției. 

Citeste si: Iulia Vântur, ținta ironiilor în presa indiană! Cum a fost surprinsă vedeta la ziua lui Salman Khan: „Nu clipiți dacă vreți să o vedeți”

„O poveste de dragoste vine să-și lase magia asupra ta. Melodia va fi lansată pe 22 ianuarie. Stați aproape!”, este mesajul transmis de Iulia Vântur.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)