Stiri mondene

Iulia Vântur, surprinsă înainte de concertul din Chicago! Cu cine s-a întâlnit iubita lui Salman Khan?!

 Iulia Vântur, surprinsă înainte de concertul din Chicago!
Iulia Vântur în concert [Sursa foto: Facebook]
Iulia Vântur a susținut mai multe concerte în America zilele acestea, iar în una dintre zile a avut parte de o super surpriză. Despre ce este vorba?!

Iulia Vântur a avut parte de o super supriză înainte de a urca pe scena unui concert din Chicago. Iubita lui Salman Khan este într-un turneu alături de mai mulți artiști celebri din India. 

Citeste si: Iulia Vântur, mesaj emoționant pentru una dintre cele mai importante persoane din viața iubitului ei, Salman Khan: „Te iubim”

Iulia Vântur, întâlnire inedită în America: „Vă place?”

Unul dintre concertele din cadrul turneului din America a avut loc vineri, 18 martie, iar acolo iubita lui Salman Khan s-a întâlnit cu o româncă, fapt ce a bucurat-o teribil. 

Tânăra pe care a întâlnit-o Iulia Vântur s-a ocupat de make-up-ul ei și a imortalizat întregul moment pe care apoi l-a postat pe contul ei de Instagram.

 Iulia Vântur, surprinsă înainte de concertul din Chicago! Cu cine s-a întâlnit iubita lui Salman Khan?!
Iulia Vântur, suprinsă înainte de concert[Sursa foto: Facebook]

„Ghici ce-am găsit la Chicago, o româncă și nu orice româncă, îmi face un make-up extraordinar. Frumos, vă place?”, a spus Iulia Vântur, pe contul său de Instagram.

Iulia Vântur se află în turneu alături de Guru Randhawa și Kanika Kapoor, doi mari artiști indieni alături de care a concertat la Chicago, Dallas și Atlanta pe 18, 19 și 20 martie. 

Iulia Vântur se bucură de un succes enorm în America! A avut concerte cu sala plină

Iulia Vântur se bucură de un adevărat succes în America, acolo unde a avut un public numeros. Fosta prezentatoare de televiziune a postat recent mai multe fotografii în mediul online și se observă cu ușurință că vedeta a avut parte de un public extrem de numeros la concertele sale. Pe 13 martie, Iulia Vântur a susținut primul concert, alături de artiștii din India, în New Jersey, urmțnd un alt concert la Washington. 

„Mulțumesc, New Jersey. Ai fost minunat. Abia aștept să mă reîntorc aici. Mulțumesc pentru toată energia și toată dragostea”,  a transmis Iulia Vântur după eveniment. 

 Iulia Vântur, surprinsă înainte de concertul din Chicago! Cu cine s-a întâlnit iubita lui Salman Khan?!
Iulia Vântur în concert[Sursa foto: Facebook]

Artista a mai cântat alături de ceilalți artiști din India în Chicago, Dallas și Atlanta, iar pe 25 martie urmează un concert la Bay Aera.