Stiri mondene

Iulia Vântur, mesaj emoționant pentru una dintre cele mai importante persoane din viața iubitului ei, Salman Khan: „Te iubim”

Iulia Vântur, mesaj emoționant pentru una dintre cele mai importante persoane din viața iubitului ei, Salman Khan
Iulia Vântur, mesaj emoționant pentru una dintre cele mai importante persoane din viața iubitului ei, Salman Khan [Sursa foto: Facebook]
Iulia Vântur a postat o serie de fotografii de la ziua de naștere a femeii care înseamnă foarte mult în viața iubitului ei, Salman Khan. Ce mesaj i-a transmis vedeta?!

Fără doar și poate, Iulia Vântur este o femeie importantă din viața lui Salman Khan, însă nu este singura, fapt dovedit și de poza recent publicată de fosta prezentatoare TV. Mai exact, vedeta a postat o fotografie extrem de interesantă pe contul său de Instagram, alături de una dintre cele mai importante femei din viața iubitului său. 

Iulia Vântur, mesaj emoționant pentru una dintre cele mai importante persoane din viața iubitului ei, Salman Khan
Iulia Vântur, mesaj emoționant pentru una dintre cele mai importante persoane din viața iubitului ei, Salman Khan[Sursa foto: Facebook]

„La mulți ani! Te iubim și îți doresc să te simți iubită în fiecare zi din viață”,  a scris Iulia Vântur în dreptul imaginilor.

Citeste si: Iulia Vântur, ținta ironiilor în presa indiană! Cum a fost surprinsă vedeta la ziua lui Salman Khan: „Nu clipiți dacă vreți să o vedeți”

Cea căreia i-a dedicat un mesaj atât de frumos este nimeni alta decât Bina Kak, cu care Salman Khan are o relație foarte apropiată și care a declarat că face parte din familie. Cei doi au colaborat și pe plan profesional, când Bina i-a oferit un rol în pelicula Maine Pyaar Kyun Kiya. Femeia a ocupat funcția de ministru în guvernul Rajasthanului, deținând, în diferite perioade, portofoliile Femeii și Dezvoltării Copilului, Turismului, Artei și Culturii, Arheologiei și Imprimeriilor și Papetăriei. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

Iulia Vântur, dezvăluiri despre planurile de nuntă cu Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproape un deceniu și toți fanii așteaptă cu sufletul la gură momentul în care celebrul actor indian o va cere în căsătorie pe frumoasa vedetă. În cadrul unui interviu oferit pentru Bollywood Hungama, Iulia Vântur a vorbit despre planurile de viitor pe care le are cu partenerul ei de viață 

Citeste si: Iulia Vântur, primele declarații despre apariția ei în emisiunea lui Salman Khan: „Am avut mari emoții”

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare.  Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a spus Iulia Vântur.

Citește continuarea aici!