Stiri mondene

Iulia Vântur va apărea într-un film în care joacă iubitul ei, Salman Khan! Primele declarații ale vedetei: „O poveste de dragoste vine să-și lase magia asupra ta”

Iulia Vântur va apărea într-un film în care joacă iubitul ei, Salman Khan
Iulia Vântur va apărea într-un film în care joacă iubitul ei, Salman Khan [Sursa foto: Facebook]
Iulia Vântur se bucură de un succes răsunător în India. Fosta prezentatoare TV este cap de afiș într-un film cu Salman Khan.

Iulia Vântur a ales să își construiască o carieră departe de țara sa natală România și trăiește de ani buni în India, locul care a primit-o cu brațele deschise. Este o cântăreață apreciată în India, unde are un succes răsunător și datorită relației cu celebrul Salman Khan. De când s-a mutat din România, vedeta a colaborat cu mai mulți artiști indieni. Deși inițial și-au ascuns relația de ochii curioșilor, în prezent, cei doi se afișează mai des împreună și chiar colaborează pe plan muzical. 

Iulia Vântur va apărea într-un film în care joacă iubitul ei, Salman Khan
Iulia Vântur va apărea într-un film în care joacă iubitul ei, Salman Khan[Sursa foto: Captură YouTube]

Recent, fosta prezentatoare TV și-a anunțat fanii din mediul online că va face parte dintr-un proiect în care este implicat și iubitul ei, Salman Khan. Mai exact, Iulia Vântur este cap de afiș într-un film și va cânta împreună cu un artist cunoscut din India.

Citeste si: Salman Khan, de urgență la spital! Celebrul actor indian a fost mușcat de un șarpe chiar în ziua de Crăciun: „M-a mușcat de trei ori! Am fost spitalizat 6 ore”

„O poveste de dragoste vine să-și lase magia asupra ta. Melodia va fi lansată pe 22 ianuarie. Stați aproape!”, este mesajul transmis de Iulia Vântur.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

Iulia Vântur, dezvăluiri despre planurile de nuntă cu Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproape un deceniu și toți fanii așteaptă cu sufletul la gură momentul în care celebrul actor indian o va cere în căsătorie pe frumoasa vedetă. Deși cei doi locuiesc împreună cu familia actorului, în continuare sunt foarte discreți când vine vorba de relația lor. În cadrul unui interviu oferit pentru Bollywood Hungama, fosta prezentatoare a vorbit deschis despre planurile de viitor pe care le are cu partenerul ei de viață. 

Citeste si: Iulia Vântur, ținta ironiilor în presa indiană! Cum a fost surprinsă vedeta la ziua lui Salman Khan: „Nu clipiți dacă vreți să o vedeți”

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a spus Iulia Vântur.

Citește continuarea aici!