Stiri mondene

Iulia Vântur va susține un turneu în SUA, alături de alți doi artiști renumiți din India! Cât costă biletele

Iulia vântur va susține un turneu în SUA
Iulia vântur va susține un turneu în SUA [Sursa foto: Instagram]
Iulia Vântur va pleca într-un turneu muzical, în SUA. Uite ce preț are un bilet la concertul vedetei!

Iulia Vântur trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! De când a decis să intre în industria muzicală, fosta prezentatoare TV a devenit extrem de populară și de apreciată în India. În doar câteva zile, iubita lui Salman Khan va susține un turneu în SUA, alături de cântăreții Guru Randhawa și Kanika Kapoor. Printre orașele în care va concerta se numără New York și Los Angeles. Vedeta va arunca pe cele mai mari scene ale lumii alături de artiști consacrați.

Iulia vântur va susține un turneu în SUA
Iulia vântur va susține un turneu în SUA[Sursa foto: Instagram]

Cât costă biletele la concertele Iuliei Vântur?!

Pe 11 martie, Iulia Vântur se va afla la Houston, Texas, după care va concerta la New Jersey pe 12 martie, iar prețul unui bilet pornește de la 55 de euro, cel mai scump fiind 175 de dolari. Apoi vedeta va cânta la Washington pe 13 martie. Urmând să concerteze la Chicago, Dallas și Atlanta pe 18, 19 și 20 martie.

Citeste si: Iulia Vântur, mesaj emoționant pentru una dintre cele mai importante persoane din viața iubitului ei, Salman Khan: „Te iubim”

La sfârșitul lunii, iubita lui Salman Khan va susține, pe 25 martie, un concert la Bay Aera, iar La Los Angeles va cânta pe 27 martie, prețurile unui bilet pornesc de la 19 dolari. Cel mai scump bilet, în apropierea scenei, costă 1.500

de dolari. Turneul se va încheia pe 2 aprilie, atunci când cei trei vor concerta la Orlando, Florida. 

Iulia vântur va susține un turneu în SUA
Iulia vântur va susține un turneu în SUA[Sursa foto: Instagram]

Iulia Vântur, despre cariera sa din India

În urmă cu ceva timp, când a venit în vizită în România, Iulia Vântur a povestit cum a reușit în plan profesional în India.

Citeste si: Iulia Vântur, primele declarații despre apariția ei în emisiunea lui Salman Khan: „Am avut mari emoții”

„Muzica m-a ales în India. Mi-a luat un an să mă conving că e în regulă să cânt din pasiune. Am făcut ore de canto zilnic, pentru că mi-am dat seama că nu e o joacă, primeam multe propuneri. Mi-a fost greu acolo, am învățat că mă am pe mine indiferent de situație. Au fost momente în care aveam nevoie de părinți, de prieteni, nu e ușor să nu trăiești în țara ta. M-am descoperit în experiențele personale. Cel mai greu a fost pentru ai mei. Sunt singurul copil la părinți. Când eram mică, îmi doream să fiu artist. Dansam, cântam, făceam parada de modei prin casă. Nu mi-am imaginat că voi ajunge la Bollywood. Am prieteni în India, deși a fost greu”, a spus Iulia Vântur.