Stiri mondene

Iulia Vântur, declarații inedite despre Salman Khan! Cum îl caracterizează pe celebrul actor indian: „Oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui”

Iulia Vântur, declarații inedite despre Salman Khan
Iulia Vântur, declarații inedite despre Salman Khan
Iulia Vântur a vorbit cu sinceritate despre calitățile lui Salman Khan. Iată ce declarații a făcut vedeta despre partenerul ei de viață!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul actor, Salman Khan, pentru care a părăsit România. Se iubesc cu foc de mai bine de zece ani, însă fosta prezentatoare TV a fost mereu discretă când a venit vorba despre viața ei personală, despre relația cu Salman Khan. În cadrul unui interviu, Iulia Vântur a rupt tăcerea și a vorbit despre partenerul ei de viață.

Cu această ocazie, vedeta a dezvăluit care sunt calitățile lui Salman Khan.

Iulia Vântur, declarații inedite despre Salman Khan
Iulia Vântur, declarații inedite despre Salman Khan[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: VIDEO: Iulia Vântur, criticată dur de fanii români, după un concert pe care l-a susținut în India: „Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva”

Vorbind cu oameni diferiți, am ajuns la aceeași concluzie: oamenii îl iubesc pentru faptul care are curajul să se arate exact așa cum e el, fără filtre.

De asta i se spune ‘bhai’ adică ‘frate’ (apropiat), oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui. Este un om atât de simplu ‘după vorbă, după port’, însă duce cu el un bagaj plin de învățături, moștenite de la părinții lui, niște oameni cu adevărat speciali”
, a declarat Iulia Vântur, potrivit  VIVA!.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Salman Khan (@beingsalmankhan)

Iulia Vântur, despre planurile de nuntă cu Salman Khan

Deși Salman Khan și Iulia Vântur  locuiesc împreună cu familia actorului, în continuare sunt foarte discreți când vine vorba de relația lor. Fosta prezentatoare a vorbit deschis despre planurile de viitor pe care le are cu partenerul ei de viață. 

Iulia Vântur, declarații inedite despre Salman Khan
Iulia Vântur[Sursa foto: Instagram]

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai important ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: ''Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită?'' A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el'', a declarat Iulia Vântur, pentru publicația Bollywood Hungama. 

La rândul său, celebrul actor indian a declarat în cadrul unei emisiuni că nu crede în puterea unui act în relația lor.

Iulia Vântur, declarații inedite despre Salman Khan
Iulia Vântur, declarații inedite despre Salman Khan[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iulia Vântur, mesaj emoționant pentru una dintre cele mai importante persoane din viața iubitului ei, Salman Khan: „Te iubim”

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da'', a declarat și Salman Khan.