Stiri mondene

Iulia Vântur se întoarce în România! Iubita lui Salman Khan revine pe micile ecrane

Iulia Vântur se întoarce în România
Iulia Vântur se întoarce în România [Sursa foto: Instagram]
Stabilită de mai mulți ani în India, Iulia Vântur a acceptat să se întoarcă în România. În ce show TV o vor vedea fanii?!

Iulia Vântur este o vedetă cunoscută în a doua cea mai populată țară de pe glob și, mai nou, susține spectacole muzicale în multe comunități indiene de pe glob, în special în Statele Unite ale Americii. Stabilită de mai mulți ani în India, fosta prezentatoare TV se întoarce în România după ce a acceptat propunerea de a fi invitată de onoare în juriul „iUmor”, alături de Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo.

Citeste si: Iulia Vântur, mesaj emoționant pentru una dintre cele mai importante persoane din viața iubitului ei, Salman Khan: „Te iubim”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

Iulia Vântur, despre cum a ajutat-o Salman Khan în cariera pe care o are în India

În cadrul unui interviu oferit recent, Iulia Vântur a vorbit despre relația cu Salman Khan, dar și despre cum a ajutat-o acesta în cariera la Bollywood. Îndrăgiul actor indian este cel care a susținut-o de la început atunci când i-a descoperit talentul. 

Iulia Vântur se întoarce în România
Iulia Vântur se întoarce în România[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: VIDEO: Iulia Vântur, criticată dur de fanii români, după un concert pe care l-a susținut în India: „Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva”

”Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial.

Iulia Vântur se întoarce în România
Iulia Vântur se întoarce în România[Sursa foto: Captură YouTube]

Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India. Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora!, am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea.”,  a declarat Iulia Vântur, potrivit   viva.ro.