Stiri mondene

VIDEO: Iulia Vântur, criticată dur de fanii români, după un concert pe care l-a susținut în India: „Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva”

Iulia Vântur, criticată dur de fanii români, după un concert pe care l-a susținut în America
Iulia Vântur, criticată dur de fanii români, după un concert pe care l-a susținut în America [Sursa foto: Captură YouTube]
Iulia Vântur s-a confruntat cu un val de critici din partea românilor, după ce a susținut un spectacol în India.

Iulia Vântur se bucură de un succes foarte mare pe plan muzical în India, acolo unde s-a retras după ce a ales să-și părăsească țara natală. Deși este o prezență plăcută și are un public care o apreciază de cele mai multe ori, fanii nu ezită să o critice atunci când ceva nu le convine. Recent, fosta prezentatoare TV a cântat un colind în limba indiană, La Betleem colo-n jos, lucru care li s-a părut absolut revoltător mai multor fani, care nu s-au ferit să își scrie părerea.

Internauților li s-a părut revoltător faptul că iubita lui Salman Khan a cântat un colind ortodox, spunând că l-a transformat într-o mascaradă.

Transformarea unui colind superb, creștin ortodox, într-o mascaradă grotescă, cum văd și aud aici. Eu nu am văzut vreun român care să ia în derâdere religiile indiene. Iulia Vântur, să-ți fie rușine!”, a scris un urmăritor revoltat.

Iulia Vântur, criticată dur de fanii români, după un concert pe care l-a susținut în America
Iulia Vântur, criticată dur de fanii români, după un concert pe care l-a susținut în America[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iulia Vântur, surprinsă înainte de concertul din Chicago! Cu cine s-a întâlnit iubita lui Salman Khan?!

„Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva!”, a scris un alt fan revoltat, care a criticat și prestația artistică a vedetei, nu numai alegerea sa de cântec. Pentru acest concert, vedeta a ales o ținută care ese inspirată dintr-un saree, costum tradițional indian, de culoare albastră. 

Iulia  Vântur, criticată de fanii români
Iulia Vântur, criticată de fanii români[Sursa foto: Captură YouTube]

Fanii din România au fost deranjați și de faptul că Iulia Vântur a dansat provocator pe acest colind tradus în indiană. 

„Ce păcat! A transformat un colind creștin ortodox în melodie indiana păgână pe care dansează lasciv!(...) Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut spectatorii banii înapoi. Asta-i spectacol? ”, a mai adăugat cineva.

Iulia Vântur, despre cum își împarte viața între România și India: „ Sunt o femeie care merge spre culmile succesului”

Iulia Vântur vorbește cu mândrie despre faima pe care a câștigat-o într-un timp relativ scurt pe continentul asiatic, iar răsplata este pe măsură, spune ea. Totuși, iubita lui Salman Khan nu a uitat de meleagurile natale, motiv pentru care se întoarce regulat în România.

Iulia Vântur, criticată dur de fanii români, după un concert pe care l-a susținut în America
Iulia Vântur, criticată dur de fanii români, după un concert pe care l-a susținut în America[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iulia Vântur, despre cum a ajutat-o Salman Khan în cariera pe care o are în India: „A crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu”

Cred că abia în ultimul an am simțit răsplata pentru munca de atâția ani, tocmai de aceea simt că acum trebuie să dau și mai mult, în semn de recunoștință. În India, datorită culturii, importanței familiei, cred că presa este mai puțin agresivă și malițioasă. Fotografi sunt peste tot, însă nu te urmăresc ca agenții secreți. Ei stau la vedere, și-au făcut pozele, au mulțumit și au plecat. În primii ani, oamenii veneau să facă poze cu mine, pentru că mă vedeau la TV. Acum mă bucur să aud „Im a big fan, I love your voice and… that song'. Asta îmi aduce mulțumire. Succesul pentru mine înseamnă libertate. Libertatea de a alege conștient, fără limitări, ceea ce îmi doresc pentru viața mea personală, pentru cariera mea. Sunt o femeie care merge spre culmile succesului… sunt încă pe drum.”, a declarat Iulia Vântur.