Stiri mondene

Iulia Vântur, adevărul despre relația cu celebrul actor Salman Khan: „Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei.”

Iulia Vântur, adevărul despre relația cu celebrul actor Salman Khan
Iulia Vântur, adevărul despre relația cu celebrul actor Salman Khan [Sursa foto: Instagram]
Iulia Vântur a decis să dea cărție pe față și a vorbit despre relația cu Salman Khan. Cum stă pe plan sentimental, dar ce spune și despre căsătorie și copil?

Iulia Vântur trăiește de mai mulţi ani o poveste de dragoste cu celebrul actor Salman Khan. Fosta prezentatoare TV a părăsit România în urmă cu câțiva ani și s-a stabilit în India, iar fanii artistei se întreabă dacă Iulia Vântur vrea să-și ducă la nivelul următor relaţia cu starul de la Bollywood. Nu este un secret pentru nimeni faptul că vedeta a preferat să fie disrectă în ceea ce privește relația cu Salman Khan.

Iulia Vântur, adevărul despre relația cu celebrul actor Salman Khan
Iulia Vântur, adevărul despre relația cu celebrul actor Salman Khan

Dacă de-a lungul anilor, Iulia Vântur, în vârstă de 42 de ani, nu a simțit să dea declarații sau explicații, de data aceasta, vedeta a făcut o excepție și a vorbit fără perdea despre planurile de nuntă, dar și despre zvonurile despărțirii de Salman Khan

Citeste si: Iulia Vântur, mesaj emoționant pentru una dintre cele mai importante persoane din viața iubitului ei, Salman Khan: „Te iubim”

„Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani.”,  a spus Iulia Vântur pentru publicația Viva.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

Iulia Vântur, despre nuntă și copii

De asemenea, Iulia Vântur mai este întrebată și de clasica întrebare când devine mamă. Vedeta spune că s-a obișnuit cu această întrebare și că acest lucru se va întâmpla la momentul potrivit.

„Nu mă mai obosesc. (zâmbește) Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!’’, spune vedeta.

Iulia Vântur
Iulia Vântur[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iulia Vântur a împlinit 42 de ani! Alături de cine şi-a sărbătorit vedeta ziua de naştere: „Viața mea este mai bună datorită vouă”

În ceea ce priveșe căsătoria, Iulia Vântur nu consideră necesar un act pentru a fi fericită și iubită. 

„Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale. Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim’’, a mai spus Iulia Vântur.