Stiri mondene

Iulia Vântur a împlinit 42 de ani! Alături de cine şi-a sărbătorit vedeta ziua de naştere: „Viața mea este mai bună datorită vouă”

Iulia Vântur a împlinit 42 de ani
Iulia Vântur a împlinit 42 de ani [Sursa foto: Instagram]
Iulia Vântur a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani. Cum a sărbătorit de ziua sa și ce mesaj le-a transmis fanilor din mediul online?!

Iulia Vântur a avut o zi specială duminică, 24 iulie, când a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani. A curs cu urări din partea fanilor, dar și a prietenilor săi apropiați, unii dintre acestea vedete de top din țara ei de adopție. Fosta prezentatoare TV și-a sărbătorit, cum se cuvine, ziua de naștere alături de prieteni dragi. De la eveniment nu putea să lipsească și Salman Khan, cel alături de care vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile.

Iulia Vântur a împlinit 42 de ani
Iulia Vântur a împlinit 42 de ani[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iulia Vântur, mesaj emoționant pentru una dintre cele mai importante persoane din viața iubitului ei, Salman Khan: „Te iubim”

„Dragii mei, m-am simțit copleșită astăzi. Se simte atât de bine să fii iubită și simt că trebuie să împărtășesc cu voi acest sentiment. Sunt extrem de norocoasă să am suflete atât de bune în viața mea: prieteni, familia pe care o iubesc, persoane pe care să mă pot baza. Vă mulțumesc că mi-ați făcut ziua de naștere să fie una specială! Viața mea este mai bună datorită vouă. Mi-aș fi dorit ca toți apropiații mei să fie alături de mine, însă o să vină și acest moment într-o zi. Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, iubire, gânduri și pentru suport și vreau să trimit multă iubire și lumină tuturor de aici”, este mesajul scris de Iulia Vântur pe rețelele sociale. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

Imagini rare cu Iulia Vântur și Salman Khan de la ziua sa de naștere 

În mediul online au apărut și o serie de imagini de la ziua de naștere a vedetei. În imagini putem observa că Iulia Vântur apare zâmbind larg, îmbrăcată cu o rochie neagră decoltată, fără mâneci. Într-una dintre fotografii se mai vede și faptul că Salman Khan, deși stătea chiar lângă ea, n-a făcut niciun gest de apropiere față de vedetă, ci și-a ținut mâna într-un buzunar. Însă, pare că ea îi ținea o mână pe spate.

Citeste si: Iulia Vântur, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de actorul indian Salman Khan: „Vă anunț eu dacă fac vreo schimbare în viața mea”

În India, Iulia Vântur este un subiect prezent în presa mondenă, nu doar pentru că trăiește o poveste de iubire cu Salman Khan, ci și pentru că este cântăreață. Talentul ei muzical ar fi fost descoperit tot de Salman Khan, care a îndrumat-o apoi să ia legătura cu tot mai mulți soliști de renume din India și să lanseze o serie de piese.