Stiri mondene

Iulia Vântur, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de actorul indian Salman Khan: „Vă anunț eu dacă fac vreo schimbare în viața mea”

Iulia Vântur, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit Salman Khan
Iulia Vântur, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Salman Khan [Sursa foto: Instagram]
lulia Vântur a dat cărțile pe față! Vedeta a reacționat în mediul online, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de actorul indian Salman Khan.

Iulia Vântur locuiește în India din 2013 și are de ani buni o relație cu actorul de la Bollywood. Cu toate acestea, fosta prezentatoare TV a fost întotdeauna discretă cu privire la viața sentimentală. Ultimele zvonuri apărute pe Internet cu privire la relația Iuliei Vântur și a lui Salman Khan au făcut-o pe vedetă să ia atitudine. Iulia Vântur a transmis recent, pe contul personal de Instagram, un mesaj în care neagă despărțirea de actorul indian, cu care formează un cuplu de ani buni.

 

Iulia Vântur, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de actorul indian Salman Khan
Iulia Vântur, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de actorul indian Salman Khan

Citeste si: Iulia Vântur, mesaj emoționant pentru una dintre cele mai importante persoane din viața iubitului ei, Salman Khan: „Te iubim”

Se ia un quote oarecare (postat pentru că e un quote foarte bun), chiar dacă nu are legătură cu subiectul și se face o ‘mare știre de senzație’. Dragii mei, eu nu îmi trimit ‘mesaje cu subînțeles’ pe insta, am cale directă, dacă am ceva de comunicat.

Însă, cu părere de rău, vă spun că știrea voastră este falsă. Și o ‘persoană apropiată a mea’ nu ar da niciodată asemenea declarații. Hai să fim sănătoși…vă anunț eu dacă fac vreo schimbare în viața mea!”, 
a scris Iulia Vântur, în mediul online.

Iulia Vântur, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de actorul indian Salman Khan
Iulia Vântur, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de actorul indian Salman Khan[Sursa foto: Instagram]

Iulia Vântur a devenit un adevărar star la Bollywood

Iulia Vântur a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din India.

Vedeta și-a construit o carieră în muzică și a dezvăluit că unul dintre secretele succesului pe scenele lumii este spiritul iudic. 

Citeste si: Iulia Vântur se pregătește pentru un documentar-serial despre iubitul ei, Salman Khan: „E conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

„În timpul pandemiei, tocmai pentru că nu am putut să plec pentru multă vreme din India, era aeroportul închis, am decis să dedic și mai mult timp pentru a sta în țară și a fi mai mult timp cu părinții mei, cu prietenii mei, cu tot ce se întâmplă aici, pentru că e casa mea, totuși!  Copilul meu încă e jucăuș, și cred că ăsta e și secretul pentru care am fost și curioasă să explorez mai mult și să descopăr mult mai multe lucruri despre mine, despre oameni, despre alte locuri.Tocmai pentru că am avut curiozitatea asta copilărească!”,  declara Iulia Vantur.