Stiri mondene

Denis Roabeș este în al nouălea cer. Artistul va deveni tată pentru prima oară

Denis Roabeș va deveni tată prima oară
Denis Roabeș va deveni tată prima oară [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Bucurie mare în familia lui Denis Roabeș. Solistul de la „The Motans” va deveni tată pentru prima oară.

Denis Roabeș este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țara noastră. Pe lângă succesul de pe plan profesional, cântărețul se poate bucura de cea mai mare împlinire de până în prezent și pe plan personal. Solistul de la „The Motans” trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani cu partenera sa, ei având o relație specială. Deși sunt persoane publice, ei preferă să fie discreți cu viața lor personală, preferând să rămână în privat.

Denis Roabeș va deveni tată prima oară
Denis Roabeș și Bianca Spermezan[Sursa foto: Instagram]

Denis Roabeș și Bianca Spermezan urmează să devină părinți în următoarea perioadă

Denis Roabeș și Bianca Spermezan sun acum în culmea fericirii! Cei doi urmează să devină părinți pentru prima oară, iar imaginile surprinse de paparazzi Spynews îi arată pe cei doi îndrăgostiți în ipostaze romantice, plimbându-se de mână pe străzile din București. De asemenea, se poate observa și faptul că artistul este extrem de atent cu partenera sa, însărcinată fiind în câteva săptămâni.

Până la momentul actual, cântărețul nu a oferit nicio declarație despre acest subiect. 

Denis Roabeș și Bianca Spermezan
Denis Roabeș și Bianca Spermezan[Sursa foto: Spynews]

Cum s-au cunoscut Denis Roabeș și Bianca Spermezan

Denis Roabeș și Bianca Spermezan s-au întâlnit în anul 2019 în cadrul unui concert. A fost dragoste la prima vedere și tot atunci a avut loc și prima întâlnire a celor doi, care i-a legat definitiv. Trei ani mai târziu, cei doi își uneau destinele și își jurau dragoste eternă.

Citește și: Denis Roabeș, solistul trupei „The Motans”, primele declarații despre postura de jurat: „Nu îmi venea să cred! Credeam că cineva face o glumă”

Denis Roabeș va deveni tată prima oară
Denis Roabeș și Bianca Spermezan[Sursa foto: Instagram]

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă.  Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: «Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă». Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai. Pentru noi, următorul an era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă. A fost ceva spontan, ceva stupido-romantico-funny, în stilul meu (n.r. cererea în căsătorie) Dar a fost pe cât se poate de sincer și cu tot sufletul din ambele părți. Mă bucur foarte mult că am făcut acest pas important în viețile noastre”, declara Denis Roabeș, în urmă cu ceva timp.