Stiri mondene

Denis Roabeș, solistul de la The Motans, s-a logodit cu iubita lui, Bianca Spermezan, după o relație de 5 ani: „Mă bucur că am făcut acest pas important”

Denis Roabeș s-a logodit
Denis Roabeș s-a logodit
Denis Roabeș s-a logodit cu aleasa inimii lui, Bianca Spermezan. Solistul de la The Motans a oferit detalii despre momentul emoționant!

Denis Roabeș, solistul de la The Motans, și iubita lui Bianca formează un cuplu de mai bine de cinci ani. În cadrul unui interviu oferit recent, artistul a mărturisit că a cerut-o de soție pe partenera sa de viață, iar acum cei doi îndrîgostiți se gândesc la nuntă. Întrebat cum a fost momentul în care a făcut marele pas, solistul The Motans susține că totul s-a întâmplat foarte spontan, însă întreg momentul a fost emoționant din ambele părți. 

Denis Roabeș s-a logodit
Denis Roabeș s-a logodit

Citeste si: Denis Roabeș, solistul trupei „The Motans”, primele declarații despre postura de jurat: „Nu îmi venea să cred! Credeam că cineva face o glumă”

„A fost ceva spontan, ceva stupido-romantico-funny, în stilul meu… Dar a fost pe cât se poate de sincer și cu tot sufletul din ambele părți. Mă bucur foarte mult că am făcut acest pas important în viețile noastre”,  a mărturisit Denis Roabes, pentru publicația  Viva.

Denis Roabeș s-a logodit
Denis Roabeș și iubita lui, Bianca

Cum și-a cunoscut Denis Roabeș iubita

În urmă cu cinci ani, Denis Roabeș și aleasa inimii sale se aflau la același concert. El pe scenă, ea în public și acelea a fost momentul magic. Ulterior, la al doilea concert au avut și prima întâlnire, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi au simțit fiorii iubirii încă de la început și au știut că sunt făcuți unul pentru celălalt.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Motans (@themotans)

Citeste si: Denis Roabeș a dezvăluit de unde vine numele trupei „The Motans”: „Nu m-am gândit că ar fi vorba despre visele mele”

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert. Ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul. A fost cea mai romantică întâlnire.  După concert am zis să mai stăm împreună de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai.

Denis Roabeș s-a logodit
Bianca, iubita lui Denis Roabeș

Pentru noi, următorul an, era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă. Cu timpul am început să ne apropiem. Nu a durat foarte mult să ne dăm seama că e ceva special. A fost o chestie super interesantă. Am simțit în ea o cortină de siguranță. Mereu când mă uitam în ochii ei mă simțeam liber să-i spun orice. Bine, nu de la prima întâlnire, după puțin timp. Am simțit că este ceva diferit acolo. Nu se compară cu nimic din ce am avut până atunci.”, a declarat Denis de la The Motans, în urmă cu ceva timp.