Lansări muzicale

The Motans și Irina Rimes au lansat piesa ”Gata De Zbor”

The Motans x Irina Rimes - Gata De Zbor
The Motans x Irina Rimes - Gata De Zbor [Sursa foto: Instagram]
The Motans și Irina Rimes au colaborat pentru a treia oară și au lansat o piesă sensibilă, intitulată ”Gata De Zbor”. Dă-i play aici.

Piesa ”Gata De Zbor” a fost scrisă de Denis Roabeș și Irina Rimes, iar producția a fost realizată de Marcel Botezan, Sebastian Barac și Quick. Videoclipul regizat de Bogdan Păun, în scenariul lui Vlad Oancea, are parte de un aer boem și actori bine-cunoscuți de către public.Pentru realizarea clipului, s-au adunat la același loc Carmen Tănase, Aida Economu, Geo Dobre, Adriana Irimescu, Alice Halpert, Șchiopu Mihai și Bogdan Talașman. Protagoniști au fost și cei doi artiști, Irina și The Motans, alături de alte două favorite ale publicului, Roxen și DARA, precum și creatorul de conținut Cezara Cristescu. 

”Gata de zbor”, cea mai frumoasă colaborare dintre The Motans și Irina Rimes 

Citește și: Theo Rose, planuri mari de viitor! Artista plănuiește să organizeze un turneu: „Îmi doresc să mă dezvolt și am de gând să exploatez chestia asta”

"A fost o vară... de fapt, a fost chiar un an... cred că deja știți prea bine continuarea. Eu vreau să vă mulțumesc că-mi sunteți alături, simt în mod constant susținerea voastră și asta contează enorm pentru mine. De asemenea, vreau să-i mulțumesc Irinei că mi s-a alăturat și azi, vă putem invita împreună, la o adevărată celebrare a dragostei. Despre asta este această piesă. Cred și sper că o să vă bucure mult și clipul ei, mie-mi place foarte mult ce a ieșit, a fost o plăcere să-l filmăm. Răspundeți afirmativ la invitația noastră și fiți <<Gata De Zbor>>" , a declarat The Motans.