Stiri mondene

Denis Roabeș a dezvăluit de unde vine numele trupei „The Motans”: „Nu m-am gândit că ar fi vorba despre visele mele”

Denis Roabeș a dezvăluit de unde vine numele  trupei „The Motans”
Denis Roabeș [Sursa foto: Facebook]
Denis Roabeș a mărturisit de unde s-a inspirat când a ales numele trupei „The Motans”.

The Motans este trupa fenomen care s-a făcut remarcată prin stilul metaforic în care își interpretează piesele. În cadrul unui interviu, Denis Roabeș a dezvăluit că a ales numele trupei după ce, timp de mai multe nopți, artistul visa numai motani. Artistul este și un mare iubitor al pisicilor și a considerat că acest nume pentru trupă este cel mai potrivit.

Denis Roabeș a dezvăluit de unde vine numele  trupei „The Motans”
Denis Roabeș[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: EXCLUSIV! Denis de la The Motans vorbește pentru prima dată despre iubita sa: „Este insula mea”

„Când am pus denumirea The motans formației, nu m-am gândit că ar fi vorba despre visele mele pe care le aveam mereu cu pisici. Pisica este animalul meu preferat. Sunt un simplu om care și-a petrecut 25 de ani din viață căutându-și drumul și când l-a găsit l-a luat cu dinții. Am multe planuri și urmează lucruri mari. Când m-am născut eram cât o palmă. Mi-e dor de momentele alea în care visam cu imaginație virgină, când crezi că totul este posibil”,  a spus Denis Roabeș.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Motans (@themotans)

Denis Roabeș, despre începuturile carierei: „Mă descurcam cum puteam”

Puțini știu că la început Denis Roabeș era specialit în marketing și vânzări, dar la un anumit moment a decis să înceapă a face ceea ce îi place. Artistul a mărturisit că avea un hobby chitara și nici nu îi plăcea propria voce: „Ureche muzicală ştiam că am, dar nu mi se părea că am voce mişto”.

Denis Roabeș a dezvăluit de unde vine numele  trupei „The Motans”
Denis Roabeș[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: The Motans a lansat cel de-al treilea album- „Great Expectations”

„Terminând acest segment cu marketingul, am zis că e timpul să mă apuc de ceea ce-mi place. Îmi amintesc că la începutul liceului, am luat prima oară chitara în mână şi am început să studiez. Atunci eu nu aveam acces la Internet. Mă descurcam cum puteam. După vreo doi ani, am descoperit Internetul şi am dat de nişte acorduri noi… După alţi câţiva ani, am început să lucrez şi mi-am luat o chitară clasică, pentru că până atunci cântasem la chitara tatălui meu. M-am înscris la o şcoală muzicală, unde am studiat timp de un an, iar ulterior am continuat să fiu autodidact. Şi totuşi, până nu am pus piciorul în prag şi am hotărât să mă dedic muzicii, pentru mine chitara a fost un hobby.”, a mai adăugat artistul.