Stiri mondene

Denis Roabeș, solistul trupei „The Motans”, primele declarații despre postura de jurat: „Nu îmi venea să cred! Credeam că cineva face o glumă”

Denis Roabeș, solistul trupei „The Motans”, primele declarații despre postura de jurat
Denis Roabeș, solistul trupei „The Motans”, primele declarații despre postura de jurat [Sursa foto: Instagram]
Denis Roabeș va ocupa unul dintre scaunele antrenorilor de la „Vocea României”. Cum a reacționat solistul trupei The Motans?!

Vocea României 2022 revine în această toamnă pe micile ecrane! Printre numele noilor antrenori ai show-ului se numără și Denis Roabeș. Solistul trupei The Motans a oferit un interviu, în cadrul căruia a dezvăluit că, până acum, nu s-a gândit niciodată să participe la un astfel de concurs. Noul jurat de la „Vocea României recunoaște că pentru el este o adevărată provocare și se bucură că are ocazia să se afle și în rolul de mentor.

Artistul se mândrește cu faptul că de-a lungul vieții a avut șansa să cunoască persoane care l-au ajutat să se formeze atât ca om cât și ca artist, astfel că vrea să dea mai departe o parte din toate lucrurile bune pe care le-a primit. 

Denis Roabeș, solistul trupei „The Motans”, primele declarații despre postura de jurat
Denis Roabeș, solistul trupei „The Motans”, primele declarații despre postura de jurat[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: The Motans a lansat cel de-al treilea album- „Great Expectations”

„E un entuziasm amestecat cu un soi de gardă. Sunt aici ca să ajut oamenii, nu poți să fii anxios în asemenea situație. A fost neașteptat, am mers la audiții, am făcut-o din plăcere, am zis să o fac, să văd cum e, for fun. Și când m-au sunat și mi-au spus «Vezi că ai să fii în Vocea!», nu îmi venea să cred. Credeam că cineva face o glumă.

Adică mă simt pregătit pentru acest tip de show, de spectacol, de concurs. Sunt gata, sunt sigur că am ce să ofer concurenților de la Vocea României, dar pur și simplu eu nu m-am gândit niciodată că aș face parte dintr-un juriu!”, a apus Denis Roabeș pentru cancan.ro

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Motans (@themotans)

Motivul pentru care Denis Roabeș nu i-a spus mamei lui că e jurat la Vocea României 2022

Chiar dacă este primul lui proiect de acest gen, Denis Roabeș a reușit să păstreze secretă vestea că face parte din echipa antrenorilor de la Vocea României 2022 chiar și față de mama lui. Doar iubita lui a știut.

Denis Roabeș, solistul trupei „The Motans”, primele declarații despre postura de jurat
Denis Roabeș, solistul trupei „The Motans”, primele declarații despre postura de jurat[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Denis Roabeș a dezvăluit de unde vine numele trupei „The Motans”: „Nu m-am gândit că ar fi vorba despre visele mele”

„I-am spus iubitei mele, în primul și primul rând. Sincer, această infomație nu s-a revărsat mai departe pentru că nici mama momentan nu știe că fac parte din juriul de la Vocea României. Află astăzi (n.r. luni, în prima zi de filmări). Nu cred că o să se supere că nu i-am zis sau o să mă certe. În niciun caz. Am vrut să-i păstrez o surpriză plăcută”, spune Denis Roabeș.