Stiri mondene

Ben Affleck, dezvăluiri inedite despre provocările pe care le-a întâmpinat în carieră: „Știu ce înseamnă durerea și să fii deziluzionat”

Ben Affleck, dezvăluiri inedite despre provocările pe care le-a întâmpinat în carieră:
Ben Affleck, dezvăluiri inedite despre provocările pe care le-a întâmpinat în carieră: [Sursa foto: Instagram]
Ben Affleck a vorbit deschis despre provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului în cariera sa. Uite ce dezvăluiri a făcut starul de la Hollywood!

În cadrul unui interviu oferit pentru Entertainment Weekly, actorul Ben Affeck, 49 de ani, și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei sale, dar și despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Jennifer Lopez. Conform spuselor sale, dacă nu ar fi existat pelicula Gigli, nu ar fi avut șansa să o cunoască pe Jennifer Lopez. În conversația pe care a avut-o cu actorul Matt Damon, starul de la Hollywood a mărturisit că de-a lungul anilor a învățat să nu se mai mintă singur și să își recunoască mai ușor sentimentele.

Ben Affleck, dezvăluiri inedite despre provocările pe care le-a întâmpinat în carieră:
Ben Affleck, dezvăluiri inedite despre provocările pe care le-a întâmpinat în carieră:[Sursa foto: Instagram]

„Unul dintre aspectele pozitive ale înaintării în vârstă, dacă ești norocos, e că nu te mai minți și îți spui ‘Știi ceva, chiar știu care îmi sunt sentimentele’. Știu ce înseamnă durerea, știu ce înseamnă să fii deziluzionat, ambivalent, știu ce e nostalgia. Îmi amintesc că am vorbit cu Marty (Brest) în vinerea în care filmul a apărut și mă gândeam că e un tsunami, că nu poate fi mai rău de atât.

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck, apariție de milioane pe covorul roșu de la premiera filmului „The Tender Bar”

Dacă Gigli nu ar fi primit o așa reacție, probabil că nu mi-aș fi spus ‘Nu am o altă variantă decât să încep să regizez filme’. Iar asta s-a dovedit a fi adevărata dragoste a vieții mele profesionale.

Deci, în acest sens, a fost un dar(...) Și am cunoscut-o pe Jennifer, cu care am dezvoltat o relație extrem de importantă pentru mine”,  a spus Ben Affleck.

Ben Affleck, dezvăluiri inedite despre provocările pe care le-a întâmpinat în carieră:
Ben Affleck, dezvăluiri inedite despre provocările pe care le-a întâmpinat în carieră:[Sursa foto: Instagram]

Ben Affleck, dezvăluiri emoționante despre relația cu Jennifer Lopez

Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au reluat povestea de dragoste la 17 ani de la despărțire! La început, cuplul de la Hollyood fost fotografiați de paparazzi în ipostaze tandre, însă au preferat să rămână tăcuți în ceea ce privește relația lor. La premiera filmului „The Tender Bar”, îndrăgitul actor a decis să rupă tăcerea și a vorbit despre relația cu vedeta de la Hollywood. Ben Affleck a susținut că traversează o perioadă extrem de bună a vieții sale, fiind extrem de fericit.

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck, prânz alături de gemeni la Bel Air, hotelul unde se întâlneau în secret. Cum au fost suprinși îndrăgostiții alături de copii?!

”Sunt foarte fericit. E o perioadă foarte fericită din viața mea. Viața e bună.”, fiind a doua declarație pe care Ben Affleck o face cu privire la relația pe care o are Jennifer Lopez.

Citește continuarea aici!