Stiri mondene

Ben Affleck, dezvăluiri emoționante despre relația cu Jennifer Lopez: ”Sunt foarte fericit”

Ben Affleck, dezvăluiri emoționante despre relația cu Jennifer Lopez: ”Sunt foarte fericit”
Ben Affleck a vorbit despre relația pe care o are cu Jennifer Lopez! Uite ce dezvăluiri inedite a făcut actorul de la Hollywood!

Cuplul de la Hollywood și-a reluat povestea de dragoste la 17 ani de la despărțire! De-a lungul timpului, Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost fotografiați de paparazzi în ipostaze tandre, însă au preferat să rămână tăcuți în ceea ce privește relația lor. La premiera filmului „The Tender Bar”, îndrăgitul actor a decis să rupă tăcerea și a vorbit despre relația cu vedeta de la Hollywood. Ben Affleck a susținut că traversează o perioadă extrem de bună a vieții sale, fiind extrem de fericit în relația cu Jennifer Lopez.

”Sunt foarte fericit. E o perioadă foarte fericită din viața mea. Viața e bună.”,  aceasta este a doua declarație pe care actorul a făcut-o cu privire la relația sa cu Jennifer Lopez.

Ben Affleck: ” Sunt șocat de efectul pe care Jennifer îl are asupra lumii”

În urmă cu aproximativ două săptămâni, în cadrul unui interviu, actorul de la Hollywood a vorbit despre partenera sa de viață, spunând că Jennifer Lopez este o adevărată sursă de inspirație pentru oamenii din întreaga lume. Mai mult, Ben Affleck și-a lăudat iubita pentru faptul că este un model pentru femeile din industria de showbiz din SUA.

„Sunt șocat de efectul pe care Jennifer îl are asupra lumii. Eu, cel mai mult, pot face filme care să emoționeze lumea. Jennifer a inspirat grupuri masive de oameni să simtă că au roluri importante în această țară. Acesta este un efect pe care puțini oameni de-a lungul istoriei l-au avut, pe unii dintre ei nu îi voi cunoaște niciodată, dar există o persoană alături de care pot sta și o pot admira cu respect.(...) Tot ceea ce vă pot spune este că am fost martor al modului în care ea inspiră lumea, am văzut femei de culoare care îi povestesc lui Jennifer ce exemplu este pentru ele, ca femeie puternică și ca femeie care a reușit în lumea afacerilor”,  a spus Ben Affleck.