Stiri mondene

Ben Affleck, noi declarații despre relația cu Jennifer Lopez! Actorul este recunoscător pentru a doua șansă: ”E o poveste frumoasă”

Ben Affleck, noi declarații despre relația cu Jennifer Lopez
Ben Affleck, noi declarații despre relația cu Jennifer Lopez [Sursa foto: Instagram]
Ben Affleck a făcut noi declarații despre relația pe care o are cu Jennifer Lopez! Uite ce dezvăluiri inedite a făcut actorul de la Hollywood!

În urmă cu aproximativ 17 ani, Jennifer Lopez și Ben Affleck au încheiat o relație în prag de căsătorie, însă astăzi sunt din nou împreună, mai îndrăgostiți ca niciodată. Frumoasa artistă și îndrăgitul actor trăiesc o poveste frumoasă de dragoste și nu se sfiesc să își manifeste sentimentele în public. Cei doi formează pe zi ce trece un cuplu tot mai solid. După ce și-au reluat relația, actorul de la Hollywood a vorbit deschis pentru a doua oară despre relația cu partenera sa de viață.

Ben Affleck le-a mărturisit reporterilor de la WSJ Magazine că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, fiind un bărbat împlinit alături de Jennifer Lopez.

Ben Affleck, noi declarații despre relația cu Jennifer Lopez
Ben Affleck, noi declarații despre relația cu Jennifer Lopez[Sursa foto: Instagram]

„Pot spune că pentru mine este una frumoasă. E o poveste bună. E o poveste grozavă. Și poate într-o zi o să o spun. O să o scriu, iar apoi o să îi dau foc”, a glumit Affleck. 

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck, sărut pasional la Met Gala 2021

În continuare, Ben Affleck a ținut să menționeze că este extrem de fericit și recunoscător pentru „a doua șansă” pe care a primit-o de la Jennifer Lopez

„Viața e grea, și mereu eșuăm și sperăm să învățăm ceva din aceste eșecuri. Singurul lucru de care ai nevoie pentru a profita de oportunitățile oferite de această creștere este a doua șansă.”, a mai adăugat actorul.

Ben Affleck, noi declarații despre relația cu Jennifer Lopez
Ben Affleck, noi declarații despre relația cu Jennifer Lopez[Sursa foto: Instagram]

Jennifer Lopez, despre relația cu Ben Affleck

La rândul său, Jennifer Lopez  le-a oferit fanilor câteva detalii despre relația pe care o are cu Ben Affleck, spunând că este foarte fericită. 

Citeste si: Jennifer Lopez și-a făcut apariția în rochie de mireasă la American Music Awards 2021

Sunt foarte fericită! Vreau ca oamenii mei cărora le pasă de mine – pentru că îmi pasă atât de mult de ei – să știe că am ajuns într-adevăr într-un loc din viața mea în care mă simt grozav pe cont propriu.(...). Îmi place toată dragostea care vine spre mine acum și toate urările de bine. Și vreau doar ca toată lumea să știe că este cel mai bun moment. Este cel mai bun moment din viața mea.”,  a spus artista.

Citește continuarea aici!