Stiri mondene

Andreea Marin, detalii din viața sa, la 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică Jr.: „Nu e comod să te simți înșelată”. Cât de greu i-a fost să treacă peste despărțire

Andreea Marin a făcut declarații la 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică Jr.
Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. [Sursa foto: Instagram]
Andreea Marin a făcut declarații la 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică Jr. Iată ce confesiuni a făcut vedeta.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși mulți nu se așteptau, îndrăgitul artist și prezentatoarea de televiziune au decis să se despartă. Cu toate că cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, viața îi va ține mereu împreună în calitate de părinți.

Andreea Marin și Ștefan Bănică.
Andreea Marin și Ștefan Bănică.[Sursa foto: Facebook]

Andreea Marin, înșelată de Ștefan Bănică Jr

Recent, vedeta și-a deschis sufletul de dragul fanilor ei și a acceptat să vorbească despre unul dintre cele mai grele momente, divorțul de Ștefan Bănică. Deși este o femeie frumoasă din toate punctele de vedere, vedeta a susținut că a fost înșelată de către tată fetiței sale în perioada în care erau soț și soție. Dacă atunci a suferit enorm, acum critică cât de dur poate infidelitatea, fiind mai puternică ca oricând.

Citește și: Ștefan Bănica Jr. a reacționat după afirmațiile Irinei Margareta Nistor. Celebrul artist neagă că se pregătește o nouă serie „Liceenii”: „M-am amuzat văzând declarațiile”

Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11.

Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă.   Oamenii nu au treabă. Este o chestiune de alegere. Eu, s-a văzut ce am ales, în timp. Am ales să-mi văd de drum când nu a fost ce trebuie. Cred că este o chestiune de respect reciproc.
Și respectul ăsta, nu poți așa, să-l împaci cu orice atitudine. Realmente, tu alegi pe ce poziție te așezi când accepți sau nu accepți ceva, și dacă vrei să se mai întâmple asta( 
n. red.  înșelatul), pentru că se mai poate întâmpla și în viitor. Nu e o chestiune care neapărat se întâmplă o singură dată”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin a făcut declarații la 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică Jr.
Andreea Marin [Sursa foto: Instagram]

Andreea Marin a dezvăluit cum gestionează problemele în relația cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu. Ca în orice relație, există și momente tensionate între prezentatoarea de televiziune și partenerul său, dar acestea sunt depășite cu ușurință de cei doi.

Citește și: Ștefan Bănică, reacție neașteptată despre vedetele din showbiz-ul românesc: „Sunt atâtea de care nu am auzit în viața mea”

”Există și momente când avem căderi, suntem oameni, până la urmă. În acel moment în care eu nu mai pot, mai pot puțin, știu asta și mă ridic, o iau de la capăt, caut alte soluții. Sunt un om care privește doar spre viitor. Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceva ce nu mi-a ieșit în trecut”, a declarat Andreea Marin.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Prezentatoarea de televiziune a fost căsătorită de trei ori cu Cristian Gheorghiță, cu Ștefan Bănică Jr., tatăl fetiței sale, Violeta, iar mai apoi cu medicul turc Tuncay Ozturk. De mai bine de cinci ani, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu.