Stiri mondene

Andreea Marin, motivul real pentru care a divorțat de Ștefan Bănică Jr.: „Nu aș putea suporta ca...”

Andreea Marin, motivul real pentru care a divorțat de Ștefan Bănică Jr.
Andreea Marin, motivul real pentru care a divorțat de Ștefan Bănică Jr. [Sursa foto: Captură YouTube]
Andreea Marin a făcut dezvăluiri neștiute din căsătoria cu fostul soț, Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin și Ștefan Bănică jr. au format unul dintre cele mai îndrăgite și urmărite cupluri din showbiz-ul românesc. După o căsnicie de aproximativ șapte ani, prezentatoarea TV și artistul au decis să divorțeze. Pe tot parcursul mariajului, au apărut zvonuri că relația dintre cei doi nu este una chiar fericită. Mai mult, relația celor două vedete a fost un subiect controversat la vremea respectivă.

Andreea Marin, motivul real pentru care a divorțat de Ștefan Bănică Jr.
Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.[Sursa foto: Facebook]

Majoritatea au susținut că Andreea Marin a acceptat această căsnicie datorită faimei artistului.

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, prezentatoarea TV a decis să vorbească despre aceste zvonuri și despre adevăratele motive din spatele deciziei de a se căsători cu tatăl fetiței sale, Violeta.

„Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu.  Deloc!”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin, motivul real pentru care a divorțat de Ștefan Bănică Jr.
Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.[Sursa foto: Facebook]
 

Andreea Martin: „ Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ”

În ceea ce privește motivele reale din spatele divorțului, Andreea Marin a făcut câteva dezvăluiri neașteptate. Potrivit spuselor sale, nu i-a fost ușor în căsnicia cu Ștefan Bănică Jr., spunând că tatăl fetiței sale nu a fost ușă de biserică. În prezent, cei doi artiști au păstrat o relație doar de dragul copilului lor.

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave. Aresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului. Astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu.(...) N-o să intru într-o astfel de discuție, pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine. ”, a mai adăugat Andreea Marin.