Stiri mondene

Ștefan Bănică, reacție neașteptată despre vedetele din showbiz-ul românesc: „Sunt atâtea de care nu am auzit în viața mea”

Ștefan Bănică, reacție neașteptată despre vedete din showbiz-ul românesc
Ștefan Bănică, reacție neașteptată despre vedete din showbiz-ul românesc [Sursa foto: Instagram]
Ștefan Bănică a vorbit despre vedetele din showbiz-ul autohton. Uite ce dezvăluiri a făcut artistul!

Ștefan Bănică este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, cu zeci de albume la activ, o carieră impresionantă și o familie împlinită. În cadrul unui interviu oferit recent, artistul și-a exprimat nedumerirea cu privire la titulatura „vedete”, spunând că acest termen este mult prea ușor de folosit. 

Citeste si: Lavinia Pîrva a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Ștefan Bănică Jr.: „L-am admirat ca orice român, dar nu mi-am imaginat că voi ajunge aici”

„Atunci, cuvântul vedetă avea mai multă greutate decât astăzi, când mi se pare că e un cuvânt bagatelizat şi folosit cu prea multă uşurinţă, precum şi cuvântul artist, de altfel.  Cu mulţi ani înainte să încep meseria asta, exista un titlu numit. Artist al poporului – se acorda pentru merite excepţionale în teatru, muzică, cinematografie şi artele plastice –, care, chiar dacă sună acum puţin comunist sau proletar, atunci reprezenta o recunoaştere şi o distincţie pe care foarte puţini îl primeau”, a mai spus Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică, reacție neașteptată despre vedete din showbiz-ul românesc
Ștefan Bănică, reacție neașteptată despre vedete din showbiz-ul românesc[Sursa foto: Instagram]

Ștefan Bănică, primele declarații după ce a fost surprins cu ochii vineți pe stradă

După ce a fost surprins cu ochii vineți, într-o farmacie din București, Ștefan Bănică a făcut primele declarații pentru  click.ro, fiind întrebat dacă a suferit o intervenție estetică sau a fost implicat într-un scandal, așa cum s-a speculat după apariția imaginilor respective.

Citeste si: Andreea Marin ar colabora profesional cu Ștefan Bănică?! Ce spune prezentatoarea TV: „ Nu e nicio problemă”

Am rămas total uimit de asemenea știre.  Probabil paparazzi au prins o poză în care lumina făcea niște umbre la ochi. Altfel nu pot să-mi închipui. Nu m-am operat și nu am nici o problemă de sănătate.   Dacă vreți, vă puteți uită la video-ul pe care l-am filmat ieri și l-am pus pe rețelele sociale", a spus artistul, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!