Stiri mondene

Andreea Marin ar colabora profesional cu Ștefan Bănică?! Ce spune prezentatoarea TV: „ Nu e nicio problemă”

Andreea Marin ar colabora profesional cu Ștefan Bănică?! Ce spune prezentatoarea TV
Andreea Marin ar colabora profesional cu Ștefan Bănică?! Ce spune prezentatoarea TV [Sursa foto: Captură YouTube]
Andreea Marin a vorbit despre o eventuală colaborare cu Ștefan Bănică Jr. Uite ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de televiziune!

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost căsătoriți timp de șapte ani, din 2006 până în 2013. Deși au ales să meargă pe drumuri separate, prezentatoarea TV și artistul au păstrat o relație de prietenie, mai ales că au împreună custodia fiicei lor, motiv pentru care discută des la telefon și chiar petrec vacanțele împreună. Invitată în platoul emisiunii „Teo Show”, Andreea Marin a fost întrebată dacă ar accepta un proiect de televiziune în care ar trebui să fie colegă cu fostul soț.

Andreea Marin ar colabora profesional cu Ștefan Bănică?! Ce spune prezentatoarea TV
Andreea Marin ar colabora profesional cu Ștefan Bănică?! Ce spune prezentatoarea TV[Sursa foto: Captură YouTube]

„Dacă într-un platou de televiziune… ți s-ar propune ca într-un show de televiziune să fii prezentă alături de Ștefan Bănică, alături de el la masa juriului”, i-a spus Bursucu. 

Citeste si: Ștefan Bănică Jr, declarații emoționante despre familie și părinții săi: „Sunt sursa mea de energie unică”

Răspunsul Andreei Marin a surprins pe toată lumea! Vedeta le-a dezvăluit telespectatorilor că ar putea să colaboreze cu fostul ei soț și că nu ar avea nimic de obiectat, însă cel mai probabil nu se va întâmpla niciodată acest lucru.

Andreea Marin ar colabora profesional cu Ștefan Bănică?! Ce spune prezentatoarea TV
Andreea Marin ar colabora profesional cu Ștefan Bănică?! Ce spune prezentatoarea TV

„Nu am facut altceva decât să ne despărţim în viaţa privată, nu e nicio problemă să colaborăm. Teoretic, practic nu pot să spun. E mai bine uneori să rămânem cu teoria”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr., motivul despărțirii

Andreea Marin a dezvăluit motivele care au dus la divorţul de Ştefan Bănică jr. Conform spuselor sale, motivul pare să fie nepotrivirea. Mai mult, la vremea respectivă, au existat mai multe speculații legate de o infidelitate a artistului.

„Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire. Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece.”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii „În oglindă”.