Stiri mondene

Ștefan Bănica Jr. a reacționat după afirmațiile Irinei Margareta Nistor. Celebrul artist neagă că se pregătește o nouă serie „Liceenii”: „M-am amuzat văzând declarațiile”

Ștefan Bănica Jr. a reacționat după afirmațiile Irinei Margareta Nistor
Ștefan Bănica Jr. a reacționat după afirmațiile Irinei Margareta Nistor [Sursa foto: Facebook]
Ștefan Bănică Jr. a avut o reacție neașteptată după ce Irina Margareta Nistor a spus că va apărea o nouă serie din Liceenii. Ce mesaj a transmis artistul?

Recent a fost anunțată continuarea celei mai populare serii pentru adolescenți, însă Ștefan Bănica Jr. a reacționat după ce Irina Margareta Nistor a spus în cadrul unui post de radio faptul că doi dintre copiii artistului, Radu și Violeta, vor apărea într-o nouă serie ”Liceenii”. Mai mult, celebrul artist a menționat că afirmația criticului de film l-a amuzat și că nu există nimic concret în acest sens.

Ștefan Bănica Jr. a reacționat după afirmațiile Irinei Margareta Nistor
Ștefan Bănica Jr. [Sursa foto: Facebook]

„M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei "Liceenilor" și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună sa mă întrebe dacă e adevărat. Era bine dacă mă suna si dânsa.  O sa răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria "Liceenilor", dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări. Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe. ”, a scris Ștefan Bănică Jr. în cadrul postării.

Andreea Marin, reacție la spusele Irinei Margareta Nistor 

Și Andreea Marin, mama Violetei, a avut o reacție radicală după declarațiile criticului de film. Zâna Surprizelor susține faptul că fiica sa este prea mică pentru așa ceva, ba mai mult, tânăra are alte preocupări în acest moment. Așadar, vedeta neagă vehement ipoteza care o surprinde pe  fiica sa în rolul de actriță. 

Citeste si: Ștefan Bănică Jr. și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce mesaj i-a transmis Lavinia Pîrva?

”Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte preocupări acum.”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin, reacție la spusele Irinei Margareta Nistor 
Andreea Marin și fiica sa[Sursa foto: Instagram]

Afirmațiile Irinei Margareta Nistor: „ Scenariul este făcut.”  

Zilele trecute, Irina Margareta Nistor a anunțat că va fi lansată o nouă serie „Liceenii”, după 40 de ani de când a apărut prima parte a celebrului film.

Citeste si: Radu Ștefan Bănică, despre sacrificiile pe care le face pentru carieră: „Le îmbin de fiecare dată când pot”

„Cu aceleași persoane, cu băiatul lui Mihai, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică Jr. și cu nepotul lui Corjos, care este muzician și foarte frumos. Încă nu știu cine va fi regizorul. Va fi o referire la Ion Caramitru. Scenariul este făcut.”, a declarat Irina Margareta Nistor.

Citește continuarea aici