Stiri mondene

Lavinia Pârva, replică ironică după ce s-a scris că Ștefan Bănică s-a dus acasă cu Irina Fodor: „Pentru ei eu am fost invizibilă”

Lavinia Pârva, replică ironică după ce s-a scris că Ștefan Bănică s-a dus acasă cu Irina Fodor
Lavinia Pârva, replică ironică după ce s-a scris că Ștefan Bănică s-a dus acasă cu Irina Fodor [Sursa foto: Facebook]
Lavinia Pârva a reacționat dur în mediul online după ce au apărut mai multe articole în presă despre Ștefan Bănică și Irina Fodor.

Lavinia Pârva este discretă când vine vorba despre aparițiile sale publice sau despre a discuta aspecte din viața personală în public. Însă zilele trecute a avut parte de o situație care a făcut-o să-și iasă din minți.

Citeste si: Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au dezvăluit secretele relației lor de 10 ani: „Au existat momente mai uşoare, dar şi mai dificile, peste care am trecut împreună”

Despre acest subiect au vorbit și Mishu și Cosmin în matinalul Dimineața Nebună, ediția de luni, 4 aprilie. 

Prima reacție a Laviniei Pârva după ce s-a scris despre apriația Irinei Fodor alături de Ștefan Bănică

Artista s-a simțit nevoită să dea o serie de explicații după ce zilele trecute au apărut în presă imagini cu Ștefan Bănică și Irina Fodor în timp ce se îndreptau spre casa artistului.

Potrivit Cancan.ro, Irina a ajuns prima la destinație, fiind urmată, la 2 minute, de Ștefan, care urma să-i fie gazdă colegei de la Antenă. Vedeta a scris un text ironic pe Instagram și a dat asigurări că a fost și ea acasă în timpul întâlnirii.

Lavinia Pârva, replică ironică după ce s-a scris că Ștefan Bănică s-a dus acasă cu Irina Fodor
Lavinia Pârva, replică ironică după ce s-a scris că Ștefan Bănică s-a dus acasă cu Irina Fodor[Sursa foto: Cancan ]

„Simt nevoia sa va impartasesc cele intamplate. In ziua in care la noi acasa au sosit colegii lui Stefan de la show-ul de dans printre care si Irina Fodor, eu impreuna cu Stefan i-am intampinat cu mult drag.
“Paparazzi“ au filmat toata scena pentru ca erau la 10 metri de garajul nostru, insa pentru ei eu am fost invizibila. Pentru ei, eu eram inscrisa intr-un studiu de cercetare al teleportarii, am fost teleportata in Palestina ca sa poata scrie in liniste ceva “senzational” si probabil ii incurcam putin. Acesta este adevaratul motiv pentru care eu am primit rolul victimei invizibile in filmul creat de ei. Intrebarea mea este daca mai exista oameni care mai cred in fantasmele ziaristilor!? Sper ca nu!

Lavinia Pârva, replică ironică după ce s-a scris că Ștefan Bănică s-a dus acasă cu Irina Fodor
Lavinia Pârva, replică ironică după ce s-a scris că Ștefan Bănică s-a dus acasă cu Irina Fodor[Sursa foto: Cancan ]

Acestea fiind spuse, fara sa ma straduiesc, am fabulat un text cred eu,muuult mai interesant decat stirea voastra fara nici un fundament…un fel de titlu care sa atraga vezi Doamne atentia si sa para ca este ceva Wowwww… Nu este, va spun eu. Sunteti plictisitori si fara pic de inspiratie in a crea ceva interesant chiar si dintr-o situatie cat se poate de normala. Nu am nimic personal cu voi! Nu va judec ca oameni! Poate ca sunteti doar niste oameni bunuți si vreti doar sa para ca aveti servici! Eu am sa cobor acum cu picioarele pe pamant, dar voi? Voi cand?”, a scris Lavinia Pârva pe contul ei de Facebook.