Stiri mondene

Anda Adam, reacție după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare. Cântăreața nu a mai putut suporta și a răbufnit: ”Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”

Anda Adam, reacție după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare
Anda Adam [Sursa foto: Facebook]
Anda Adam a reacționat după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare. Ce replică le-a dat artista celor ce o judecă?

Deși este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din țara noastră, Anda Adam a stârnit de-a lungul timpului numeroase reacții din partea urmăritorilor săi în special privind afișarea cu filtre de înfrumusețare în mediul online. După cum și-a obișnuit deja fanii, cântăreața este o persoană activă pe rețelele sociale, citind mereu comentariile primite din partea acestora.

Citește și: Lisa Marie Presley ar fi fost sub influența substanțelor opioide. Motivul neașteptat pentru care a apelat la substanțe interzise

Recent, Anda Adam a postat o nouă fotografie pe rețelele sociale, iar cârcotașii nu au întârziat să apară. Secțiunea de comentarii a fost umplută de jigniri și critici.

„Numai poze trucate”, „În realitate ești cam urâtă”, „Au sunat ăștia că nu mai au glet pe stoc! Ghici unde e?”, „Nu minți pe nimeni, am văzut cu toții cu arăți, de fapt”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Anda Adam, reacție după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare
Anda Adam[Sursa foto: Facebook]

Anda Adam a luat atitudine și le-a dat tuturor replica: ” M-ați omorât cu filtrele astea”

Anda Adam a ajuns la capătul răbdării din cauza celor care o critică pentru că folosește filtre de înfrumusețare pe rețelele sociale. Sătulă de atâtea acuzații, cântăreața a ținut să le dea o replică celor care au pus-o la zid.

Vedeta a susținut că persoanele care o critică probabil sunt nefericite sau frustrate. Conform spuselor sale, cântăreața va continua să folosească filtrele de înfrumusețare pentru că fiecare are dreptul să facă ce vrea. 

Citește și: Anda Adam, mesaj emoționant pentru iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci! Artista i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste: „Dragostea ta este tot ce am nevoie”

„Unii oameni am senzația că ori sunt foarte nefericiți ori sunt foarte frustrați(...) Dragii mei, fiecare pune ce vrea, face ce vrea. M-ați omorât cu filtrele astea. Da, flosesc ce filtru vrea mușchiul meu(...) Toată lumea folosește filtre. Voi, fetelor, astea șmechere care comentați, și voi le folosiți, rupeți filtrele și nu este niciun fel de problemă. Care e problema? De asta au fost invenetate, fraților. Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit(...) O fată care arată mișto cu filtru arată mișto și în realitate”, a mărturisit Anda Adam pe InstaStory.

Anda Adam, reacție după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare
Anda Adam[Sursa foto: Facebook]

Pe lângă acestea, vedeta le-a explicat fanilor că frumusețea nu este tot ce contează și că cel mai important lucru este cum suntem în interior.

Citește și: Anda Adam şi Yosif Eudor s-au căsătorit! Primele imagini de la cununia civilă: „Cel mai frumos cadou de Crăciun”

”Un om frumos poate să nu fie frumos fizic, poate să fie frumos la suflet. Am întâlnit atât de mulți oameni frumoși pe interior că nici nu contează exteriorul. Aveți niște principii atât de greșite sincer. Învățați să fiți buni, învățați să fiți oameni, învățați să fiți frumoși nu doar pe afară, ambalajul nu contează, îl puteți arunca cu ușurință, ci contează ce aveți în interior oameni dragi! (…) Nu mă interesează comentariile unor oameni urâți și a unor oameni care nu au o viață’’, a mărturisit Anda Adam.