Stiri mondene

Anda Adam a devenit femeie de afaceri! Cu ce se ocupă și din ce câștigă bani artista: „Va fi un proiect de succes”

Anda Adam a devenit femeie de afaceri
Anda Adam a devenit femeie de afaceri [Sursa foto: Facebook]
Anda Adam s-a lansat în afaceri. Ce planuri de viitor are artista?!

Anda Adam se numără printre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta se mândrește cu o carieră de succes în industria muzicală. Anda Adam nu s-a rezumat la banii obținuți doar din muzică sau din aparițiile sale la TV. Pentru că este o persoană ambițioasă și hotărâtă, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a apucat să devină femeie de afaceri. În cadrul unui interviu, cântăreața a dezvăluit că vrea să își lanseze propria linie de cosmetice.

De asemenea, vedeta a intrat pe piața de parfumuri, dar și de imobiliare. De altfel, artista câștigă sume impresionante de bani de pe urma afacerilor sale de până acum. 

Anda Adam a devenit femeie de afaceri
Anda Adam a devenit femeie de afaceri[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Anda Adam, despre scandalul evacuării din vila închiriată! Acuzațiile artistei către proprietarul imobilului pe care voia să-l cumpere: „A spart ușa”

„Nu vrei să știi cât am mirosit, mai bine zis. Vreo patru luni am mirosit arome, foarte multe arome. Astăzi trei, mâine 10, după aceea șapte, cinci. Că nasul nu poate duce prea multe, dar să știi că mi-a ieșit combinația asta, …, care este o combinație ce creează foarte mare dependență. Am ales lebăda pentru că mă definește așa, eu sunt o lebăduță așa drăguță, dar mai scot și câte o gheară din când în când.  Glumesc, eu sunt un om foarte bun. Mi-a plăcut foarte mult sticla, designul, calitatea sticlei. Capacul este din metal. M-a fascinat sticla pentru că eu, de multe ori, când mi-am cumpărat un parfum, m-a convins sticla să cumpăr parfumul așa că am mers și pe ideea asta, că dacă sticla va fi una specială, te va tenta să-l cumperi, apoi te dă pe spate și cum miroase. Deja consider că am plecat într-un proiect cu dreptul și că va fi un proiect de succes. ”, a declarat Anda Adam, pentru  Ego.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 💎𝐀NDA ADAM 💎 (@andaadam)

Anda Adam a recunoscut ce afaceri are

Anul acesta, Anda Adam  a lăsat deoparte domeniul care a consacrat-o și s-a concentrat doar pe afaceri. Tot pentru sursa menționantă mai sus, artista a mărturisit că a lansat noi colecții de costume de baie și se pregătește să lanseze un business nou. În încheiere, vedeta a ținut să menționeze că le pregăteșe fanilor numeroase surprize plăcute.

Anda Adam a devenit femeie de afaceri
Anda Adam a devenit femeie de afaceri[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Anda Adam, mesaj emoționant pentru iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci! Artista i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste: „Dragostea ta este tot ce am nevoie”

„O să scot și cosmetice în ideea în care mie îmi plac foarte mult fardurile, le folosesc foarte mult și vreau să mă extind un pic spre zona asta de make-up. Mai am și alte surprize, dar nu vreau să dezvălui astăzi. Dar eu mai construiesc și niște case, le scot la vânzare, am deschis și club în Cluj, am și colecția de costume de baie, dar nu degeaba am scos piesa, care mă definește, și anume, "Poate fata".", a mai spus Anda Adam.