Stiri mondene

O nouă „lovitură” pentru Anda Adam”. Cântăreața a pierdut procesul în instanță, după ce a fost evacută din vila din Bragadiru: „Nu și-a plătit nici aici taxele de timbru”

Anda Adam a pierdut procesul în instanță, după ce a fost evacută din vila din Bragadiru
Anda Adam [Sursa foto: Facebook]
Anda Adam a pierdut procesul în instanță, după ce a fost evacută din vila din Bragadiru. Instanța i-a anulat artistei cererea. Ce sumă trebuie să achite?

Anda Adam, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, a pierdut din nou în instanță în procesul imobilului din care a fost evacuată anul trecut. Sentința nu este una favorabilă pentru cântăreață, aceasta fiind acuzată că nu a plătit taxele judiciare. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” e nevoită să achite și o sumă considerabilă. Vedeta nu s-a dat bătută și a formulat o cerere de examinare a modului în care această sumă a fost stabilită.

Însă norocul nu a fost nici de această dată de partea ei. 

Anda Adam a pierdut procesul în instanță, după ce a fost evacută din vila din Bragadiru
Anda Adam[Sursa foto: Facebook]

Avocatul Adrian Cuculis revine cu o nouă dezvăluire din acest caz, precizând că Anda Adam a pierdut din nou, cererea depusă de ea fiind anulată de instanță, motivul fiind, potrivit avocatului, faptul că acțiunea vedetei a fost făcută „în mod incomplet”, vedeta neplătind nici acum „taxele”, referindu-se la cele de timbru.

Citește și: Anda Adam a recunoscut la "40 de întrebări cu Denise Rifai" că a fost părăsită de Victor Slav. De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi: "Un adevăr iese întotdeauna la iveală!"

„Anda Adam pierde din nou. După ce a fost evacuată din imobilul pe care îl ocupa în mod nelegal, aceasta s-a hotărât să „desfacă” contractul şi să-și dovedească nevinovăţia. Doar că de la a vrea la a face e cale lungă în instanţă şi pentru că acţiunea a fost făcută să îi spunem în mod incomplet, instanţa i-a anulat cererea. Mai pe scurt, nu şi-a plătit nici aici, taxele (de timbru). Reamintesc că la jumătatea anului trecut am obţinut definitiv evacuarea acesteia din imobil”, a transmis Adrian Cuculis.

Instanța i-a anulat cererea
Instanța i-a anulat cererea[Sursa foto: Cancan]

Care a fost reacția Andei Adam la acuzațiile avocatului Adrian Cuculis

Avocatul Adrian Cuculis a declarat la momentul în care Anda Adam a fost evacuată că artista ar fi plecat cu vasul de toaletă din aur, montat în baie. Artista i-a răspuns acestuia că afirmațiile sunt ridicole și a susținut că a avut toate intențiile de a achiziționa imobilul respectiv.

Anda Adam a pierdut procesul în instanță, după ce a fost evacută din vila din Bragadiru
Anda Adam[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Anda Adam a fost dată în judecată de proprietara vilei în care locuia. Avocatul artistei explică riscurile la care este expusă

„Având în vedere că vorbim de un vas de WC, mă bufnește și râsul. Mi se pare puțin stupid. Am auzit ce a spus domnul avocat. Este doar părerea dumnealui. Acest domn de la care trebuia să cumpăr casa a fost contactat pentru a i se mai da niște sume de bani. A refuzat să le primească. Am fost acolo personal și am spus că doresc până la obținerea creditului să îi mai dau un avans de 20.000 de euro. A zis că el nu are nevoie de încă un avans. A zis că își vrea toți banii și nu-l interesează. Eu voiam să îi dau până se finaliza aprobarea creditului meu”, a fost reacția de atunci a cântăreței.