Stiri mondene

Cum a reușit Yosif Mohaci să o cucerească pe Anda Adam? Omul de afaceri a depus efort până să ajungă la inima artistei: ”Am văzut-o câteva clipe, dar nu știam cine este”

Cum a reușit Yosif Mohaci să o cucerească pe Anda Adam
Cum a reușit Yosif Mohaci să o cucerească pe Anda Adam [Sursa foto: Facebook]
Anda Adam a vorbit despre relația pe care o are cu Yosif Mohaci și cum a reușit omul de afaceri să o cucerească.

Anda Adam, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Yosif Mohaci, cu care s-a cununat pe 23 decembrie 2022. Cântăreața a ales să nu își țină privată viața personală, iar oamenii o văd tot mai fericită alături de alesul inimii sale. Pentru că relația este demnă de luat exemplu, omul de afaceri a vorbit deschis și sincer despre perioada când a întâlnit-o pentru prima oară pe Anda Adam.

Yosif Mohaci a recunoscut  că a trebuit să depună efort până să ajungă la inima blondei. 

”Ne-am văzut câteva clipe la un restaurant, când am mers ca să o abordez. Ea fiind mai reticentă, dar totuși deschisă, am simțit că a fost ceva între noi și am decis să o caut, lăsându-i numărul de telefon la recepția hotelului. Nu m-a sunat, i-am lăsat numărul, am decis să o caut pe Instagram că nu știam cine este și încet încet mi-a răspuns”, a spus Yosif Mohaci. 

Cum a reușit Yosif Mohaci să o cucerească pe Anda Adam
Yosif Mohaci și Anda Adam[Sursa foto: Facebook]

Anda Adam a dezvăluit ingredientul secret al unei căsnicii perfecte 

În ceea ce privește relația pe care o are cu omul de afaceri, Anda Adam pune accentul pe iubirea dintre cei doi, spunând că acesta este ingredientul care îi ține împreună fericiți.

Citește și: Anda Adam şi Yosif Eudor s-au căsătorit! Primele imagini de la cununia civilă: „Cel mai frumos cadou de Crăciun”

”Iubirea, ce poate să fie mai frumos? Când te găsești cu omul potrivit și te iubești, există respect, există dragoste și faci totul împreună unul pentru celălalt, asta poți să vezi ușor și pe fața oamenilor. Este important să fii binecuvântat, să ai norocul și șansa să găsești omul potrivit pentru tine. Aici este ca la loto, trebuie să tragi lozul câștigător”, a declarat Anda Adam.

Cum a reușit Yosif Mohaci să o cucerească pe Anda Adam
Yosif Mohaci și Anda Adam[Sursa foto: Facebook]

Ce cadou inedit vrea Yosif Mohaci din partea cântăreței

Având în vedere că ziua soțului  Andei Adam  se apropie cu pași repezi, el i-a mărturisit alesei inimii sale, ce cadou își dorește din partea ei. Dezvăluirea bărbatului născut pe 14 februarie, i-a lăsat mască pe fanii cântăreței.

„De Valentine’s Day nu m-am gândit. E și ziua lui pe 14 februarie chiar atunci. În fiecare an am o problemă cu acest lucru. El are nevoie foarte tare de dragoste și nu știu altceva ce să-i fac cadou. Dragoste îi dau în fiecare zi. Acum o să încerc să i-o împachetez și să i-o dau. Încerc în fiecare zi”,  a declarat Anda Adam.

Citește și: Anda Adam, pregătită să devină mamă din nou! Artista își dorește gemeni: „Vreau niște copii cu ochii lui”

Atunci când a fost întrebat ce-și dorește să primească în dar de la iubita soție, Yosif a făcut o mărturisire suprinzătoare.

„Eu vreau un bețisor cu două linii, un test de sarcină pozitiv!” a spus acesta.