Stiri mondene

Anda Adam, mesaj emoționant pentru iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci! Artista i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste: „Dragostea ta este tot ce am nevoie”

Anda Adam, mesaj inedit pentru iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci! Artista i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste
Anda Adam, mesaj inedit pentru iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci! Artista i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste [Sursa foto: Instagram]
Anda Adam i-a făcut o superbă declarație de dragoste partenerului ei de viață, Yosif Eudor Mohaci. Uite ce i-a transmis artista!

După despărțirea de Sorin Niculescu, Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele lui Yosif Eudor Mohaci. Bărbatul a reușit să îi fure inima frumoasei cântărețe, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Dacă la începutul relației au fost extrem de rezervați, în prezent, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și partenerul ei de viață nu se mai ascund de ochii curioșilor. Acest lucru este pe cât se poate de vizibil, căci artista tocmai ce a postat o imagine copleșitoare cu jumătatea sa, alături de fotografia cu iubitul ei, artista a scris și un mesaj de iubire. 

Citeste si: Anda Adam s-a retras de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Motivul pentru care artista nu a mai rămas în competiție: „Eu va trebui să-i fiu alături”

„La mulți ani iubirea mea! Dragostea ta este tot ce am nevoie pentru a mă simți complet. Mulțumesc că mă iubești!, a scris Anda Adam.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 💎𝐀NDA ADAM 💎 (@andaadam)

Anda Adam a fost cerută în căsătorie

Yosif Eudor Mohaci a cerut-o în căsătorie pe frumoasa cântăreață în urmă cu ceva timp. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a acceptat și a spus un „DA” hotărât. Întregul moment a avut loc în timpul unei vacanțe pe care aceștia au avut-o în Turcia. Anda Adam mărturisește că atunci când și-a văzut iubitul în genunchi s-a emoționat profund și chiar a început să plângă de bucurie.

Anda Adam, mesaj emoționant pentru iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci!
Anda Adam, mesaj emoționant pentru iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci![Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Anda Adam, prima reacție după ce a fost amendată din nou în Cluj! Unde și-a parcat artista bolidul de lux?!: „Lumea este foarte rea”

Mi-a pregatit o vacanta surpriza unde mi-a facut si o alta surpriza! Am avut parte de o experienta inedita, intr-o locatie in care zboara zeci de baloane. A pregatit un shooting foto cu un fotograf de acolo si a pus la cale o cerere in casatorie. A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea si nu pot decat sa ii multumesc pentru asta. Este o destinatie pe care voiam sa o vizitam de mult, el a vrut sa imi faca o surpriza, sa ma duca aici, in Cappadocia.

Anda Adam, mesaj inedit pentru iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci! Artista i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste
Anda Adam, mesaj inedit pentru iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci! Artista i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste

Bineinteles ca m-am gandit ca ar fi superb, odata ajunsi acolo, sa facem si o sedinta foto, este foarte instragamabil locul. El, intre timp, a pus la cale, fara ca eu sa stiu, toate detaliile ca sa imi faca surpriza, sa pregateasca momentul cererii in casatorie. Am ajuns eu ca o floricica, la 5 dimineata, la sedinta foto. Cand am terminat de fotografiat si m-am intors la iubitul meu, el deja era in costum, cu cutia cu inelul pregatite; s-a asezat in genunchi si m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui. A fost foarte empotionant, nu ma asteptam, am plans de bucurie”,  a spus Anda Adam, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!