Stiri mondene

Alex Rodriguez, nostalgic după Jennifer Lopez. Fostul jucător de baseball i-a transmis artistei un mesaj neașteptat: „Îi doresc tot binele din lume”

Alex Rodriguez, mesaj neașteptat pentru Jennifer Lopez după ce fosta sa logodnică s-a căsătorit cu actorul Ben Affleck.
Alex Rodriguez, mesaj neașteptat pentru Jennifer Lopez 
Alex Rodriguez, mesaj neașteptat pentru Jennifer Lopez după ce fosta sa logodnică s-a căsătorit cu actorul Ben Affleck.

Alex Rodriguez, fostul jucător de baseball, s-a iubit cu diva muzicii mondiale din 2019 până în aprilie 2021. La nici o lună de la despărțirea de Rodriguez, Jennifer Lopez a apărut iar la brațul lui Ben Affleck, bărbatul cu care fusese logodită în urmă cu douăzeci de ani și cu care tocmai ce s-a măritat în Las Vegas. Însă Alex Rodriguez nu a fost niciodată răutăcios. Invitat în cadrul emisiunii  Who’s Talking to Chris Wallace?,

fostul sportiv el a vorbit despre anii frumoși pe care i-a petrecut alături de fosta sa parteneră de viață. Alex Rodriguez a declarat că el și J.Lo au avut o relație minunată, și că speră ca aceasta să aibă parte doar de lucruri bune. 

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit! Imagini de colecție de la fericitul eveniment: „Este exact ce ne-am dorit”

„Am avut o experiență bună cu Jennifer. Îi doresc ei și copiilor, care sunt deștepți, frumoși și minunați – le doresc tot binele din lume”,  a declarat Alex Rodriguez.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alex Rodriguez (@arod)

Alex Rodriguez, extrem de întristat de apropierea dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck

Deși fanii celor doi sunt mai mult decât încântați de împăcare, nu același lucru se poate spune și despre Alex Rodriguez. Fostul logodnic al vedetei a fost extrem de întristat de apropierea dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. 

Alex Rodriguez, mesaj neașteptat pentru Jennifer Lopez după ce fosta sa logodnică s-a căsătorit cu actorul Ben Affleck.
Alex Rodriguez, mesaj neașteptat pentru Jennifer Lopez[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck, imagini inedite de la a doua lor ceremonie de nuntă! Cei doi au strălucit în ziua cea mare

„Alex Rodriguez este șocat de faptul că J.Lo a trecut peste. El chiar credea că vor reuși să facă lucrurile să meargă și că se vor împăca. A încercat să o contacteze pe J.Lo și să se vadă cu ea, însă aceasta l-a respins.  Însă, se pare că Jennifer Lopez nu este dispusă să îi mai ofere o a doua șansă. Nu este interesată să reaprindă nimic cu Alex Rodrguez. S-a terminat.”, a declarat o sursă apropiată.