Stiri mondene

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit! Imagini de colecție de la fericitul eveniment: „Este exact ce ne-am dorit”

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit
Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas. Primele declarații ale artistei!

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit, în secret. Celebrul cuplu și-a unit destinele în cadrul unei ceremonii organizate în Las Vegas. Cea care a dat vestea a fost chiar Jennifer Lopez, pe contul său de Instagram, acolo unde a dezvăluit detalii inedite despre ceremonie. Artista a povestit că cei doi au zburat sâmbătă la Las Vegas și au stat la coadă pentru ceremonie alături de alte patru cupluri. Cântăreața a ales să preia numele soţului şi va fi în acte Jennifer Affleck.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit
Jennifer Lopez[Sursa foto: Instagram]

„În sfârșit am făcut-o. Iubirea este minunată, este blândă și ne-am dat seama că iubirea este, de asemenea, răbdătoare. Noi am avut răbdare 20 de ani. Acum este exact cum ne-am dorit. Noaptea trecută am zburat spre Vegas, am stat la coadă cu alte patru cupluri pentru a semna actul de căsătorie. Ne-am citit propriile jurăminte și ne-am oferit unul celuilalt inelele pe care le vom purta până la sfârșitul vieții.

Am avut muzică la boxe Bluetooth în timp ce pășeam spre altar și, într-un final, a fost cea mai frumoasă nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat acum mult timp.»
 a mărturisit J.Lo fanilor, prin intermediul newsletter-ului, unde s-a semnat cu Jennifer Lynn Affleck. 

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck, de nedespărţit. Cei doi au fost surprinşi în ipostaze jucăuşe după o cină în oraş

Ceremonia desfășurată în stilul clasic din Vegas vine la trei luni după ce Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au confirmat logodna și la 18 ani după ce și-au anulat nunta. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez a purtat o rochie de mireasă dintr-un film

Jennifer Lopez  le-a dezvăluit fanilor că a purtat o rochie dintr-un film vechi”, în timp ce Ben Affleck a îmbrăcat o jachetă pe care o avea în dulap pentru această ocazie specială, „ una la care am visat cu mult timp în urmă și care a devenit reală (în ochii statului, a Las Vegasului, a unei decapotabile roz și a celuilalt), în sfârșit, foarte, foarte mult timp”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Citeste si: Condiția inedită impusă de Jennifer Lopez în contractul prenupțial! Ce trebuie să facă neapărat Ben Affleck în timpul căsniciei?!

„Cea mai frumoasă noapte din viața noastră. Mulțumesc capelei Little White Wedding pentru că m-a lăsat să folosesc sala de odihnă pentru a mă schimba în timp ce Ben se schimba în toaleta bărbaților”, a mai adăugat vedeta.