Stiri mondene

Jennifer Lopez și Ben Affleck, imagini inedite de la a doua lor ceremonie de nuntă! Cei doi au strălucit în ziua cea mare

Primele imagini de la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck
Primele imagini de la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck [Sursa foto: TMZ]
Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă spectaculoasă. Primele imagini de la cel mai frumos eveniment din viața celor doi!

Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis să se bucure din plin de această nouă șansă ce le-a fost oferită. La o lună după căsătoria din Las Vegas, cel mai îndrăgit cuplu de la Hollywood și-a sărbătorit dragostea și în fața prietenilor și a familiei, care au asistat la fericirea starurilor care au ajuns la altar după 20 de ani de la prima lor logodnă. Evenimentul anului a avut loc în Georgia, la una din proprietățile deținute de Ben Affleck, estimată la 8,9 milioane de dolari, pe malul râului, lângă Savannah.

Primele imagini de la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck
Primele imagini de la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck[Sursa foto: TMZ]

Așa cum era de așteptat, Jennifer Lopez a fost în centrul atenției. Soția lui Ben Affleck a îmbrăcat o rochie albă creată de designerul Ralph Lauren. Din imagini putem observa că ținuta vedetei a fost mulată în partea de sus și largă jos, o rochie tip sirenă, cu trenă lungă. Ben Affleck a fost o apariție elegantă, îmbrăcat într-un smocking alb și negru. 

Citeste si: Condiția inedită impusă de Jennifer Lopez în contractul prenupțial! Ce trebuie să facă neapărat Ben Affleck în timpul căsniciei?!

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @jlosbae

Numeroase vedete, invitate la nuntă

Printre vedetele prezente la cel mai frumos eveniment din viața celor doi s-au numărat bunii prieteni ai lui Affleck, Matt Damon și soția sa Luciana, regizorul Kevin Smith și soția sa, Jennifer, actorul Clerks Jason Mewes și soția sa, Jordan Monsanto, dar și Patrick Whitesell, un celebru agent de talente de la Hollywood, și partenera sa, modelul/actrița Pia Miller. Invitații de la evenimentul de primă clasă au respectat dress code-ul și au purtat alb, întocmai ca mireasa și mirele. 

Primele imagini de la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck
Primele imagini de la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck[Sursa foto: TMZ]

Jennifer Lopez, despre povestea de iubire pe care o trăiește cu alesul inimii sale, Ben Affleck

La scurt timp după cununia din Las Vegas, Jennifer Lopez  a dezvăluit că este recunoscătoare pentru iubirea pe care o trăiește acum.

Primele imagini de la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck

Citeste si: Ben Affleck și Jennifer Lopez, adevărul despre luna de miere petrecută la Paris. Ce l-a afectat pe actor cel mai tare: „S-a ajuns la un alt nivel”

„Nu degeaba se spune că ai nevoie doar de iubire. Suntem atât de recunoscători că avem iubire din abundență, o nouă familie minunată cu cinci copii minunați (dintre care doi ai ei și trei ai lui, n.r.) și un viitor pentru care n-am avut niciodată mai multe motive să fim entuziasmați. Iubirea este un lucru minunat, poate cel mai frumos lucru, și merită să-l aștepți”, a spus Jennifer Lopez, după ce s-a căsătorit cu Ben Affleck.