Stiri mondene

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit definitiv: „Ne-am dat seama că ne simțim mai bine ca prieteni”

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez
La o lună după ce au negat existența unor probleme în relația lor de cuplu, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au confirmat că s-au despărțit.

După aproximativ patru ani de relație, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au spus „adio”. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate fără scandal, spunând că și-au dat seama că se înțeleg mai bine în calitate de prieteni. Ei bine, anunțul a venit ca o surpriză neplăcută pentru fanii celor doi, având în vedere că actrița și fostul jucător de basebal au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților împreună. Reprezentantul artistei a mărturisit că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez vor continua să lucreze împreună.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

„Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul pentru celălalt. Din respect, singurul alt comentariu pe care trebuie să-l spunem este să vă mulțumim tuturor celor care ne-ați trimis mesaje de susținere în această perioadă.”

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Jennifer Lopez și-a amânat nunta cu Alex Rodriguez

De asemenea, fostul jucător de basebal și frumoasa vedetă au susținut că din respect față de copiii pe care îi au din relațiile lor precedente, nu vor face dezvăluiri despre motivele aflate din spatele despărțirii. Potrivit surselor, din cauza pandemiei de coronavirus, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au amânat de două ori căsătoria.