Stiri mondene

Alex Rodriguez, noi declarații despre despărțirea de Jennifer Lopez: ”Am învățat foarte multe din această relație...”

Alex Rodriguez, noi declarații despre despărțirea de Jennifer Lopez
Alex Rodriguez, noi declarații despre despărțirea de Jennifer Lopez [Sursa foto: Instagram]
Alex Rodriguez a oferit noi declarații despre despărțirea de Jennifer Lopez. Uite ce confesiuni a făcut fostul jucător de Baseball despre fosta sa logodnică!

După aproximativ patru ani de relație, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au spus ”ADIO”. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate fără scandal, spunând că și-au dat seama că se înțeleg mai bine în calitate de prieteni. Invitat să comenteze Seria Campionatului Ligii Americane, Alex Rodriguez a făcut noi declarații referitoare la despărțirea de Jennifer Lopez. Fostul jucător de baseball a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale logodnice, spunând că vedeta de la Hollywood a avut un impact pozitiv în viața sa.

Alex Rodriguez, noi declarații despre despărțirea de Jennifer Lopez
Alex Rodriguez, noi declarații despre despărțirea de Jennifer Lopez[Sursa foto: Instagram]

”Am avut cei mai minunați cinci ani din viața mea. Am învățat foarte multe din această relație, atât despre mine, cât și despre fiicele mele. Acum am oportunitatea să primesc această lecție și să merg mai departe. Sunt recunoscător pentru ultimii cinci ani și aștept cu nerăbdare să-mi fac următorii ani și mai buni cu lecțiile pe care le-am învățat”, a spus Alex Rodriguez.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alex Rodriguez (@arod)

Jennifer Lopez și-a amânat nunta cu Alex Rodriguez

Fostul jucător de basebal și frumoasa vedetă au susținut că din respect față de copiii pe care îi au din relațiile lor precedente, nu vor face dezvăluiri despre motivele aflate din spatele despărțirii. Potrivit surselor, din cauza pandemiei de coronavirus Lopez, Jennifer și Alex Rodriguez și-au amânat de două ori căsătoria. 

Alex Rodriguez, noi declarații despre despărțirea de Jennifer Lopez
Alex Rodriguez, noi declarații despre despărțirea de Jennifer Lopez[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu ceva timp, reprezentantul artistei a mărturisit că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez vor continua să lucreze împreună.

„Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul pentru celălalt. Din respect, singurul alt comentariu pe care trebuie să-l spunem este să vă mulțumim tuturor celor care ne-ați trimis mesaje de susținere în această perioadă  .”