Stiri mondene

Virgil Ianțu, adevărul despre cearta dintre el și Ștefan Bănică: "Au fost niște orgolii stupide". În ce relații au rămas cei doi

În ce relații au rămas Virgil Ianțu și Ștefan Bănică
Virgil Ianțu și Ștefan Bănică [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Virgil Ianțu a spus în ce relații este acum cu Ștefan Bănică, după ce în trecut și-au aruncat cuvinte grele. De la ce a pornit, de fapt, conflictul?

Virgil Ianțu și Ștefan Bănică au fost prieteni la cataramă. Ba chiar au pus bazele trupei The Fifties, însă au ajuns să rupă de tot legătura pentru o bună perioadă. Invitat în podcastul lui Jorge, moderatorul emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” a fost întrebat despre motivele care au dus la ruptura prieteniei cu Ștefan Bănică. Acum, cei doi se înțeleg din nou foarte bine și au depășit momentul critic care i-a făcut să stea departe unul de celălalt.

Virgil Ianțu a menționat că a fost vorba doar despre orgolii și că au apucat să aibă o discuție serioasă despre ce s-a întâmplat. 

Da sigur, cum, Doamne iartă-mă! A fost o etapă…practic nu ne-am luat de la nimic. Au fost niște declarații în presă și a lui, și a mea. Au fost niște orgolii stupide atunci din partea amândurora și bine că a trecut.

Ne-am întâlnit la un moment dat la evenimentul unui prieten, ceva, un botez și am stat de vorbă"
,a povestit Virgil Ianțu la podcastul „ Vorba lui Jorge „.

În ce relații au rămas Virgil Ianțu și Ștefan Bănică
Virgil Ianțu

Citește și: Ștefan Bănică, reacție neașteptată despre vedetele din showbiz-ul românesc: „Sunt atâtea de care nu am auzit în viața mea”

Virgil Ianțu și Ștefan Bănică au reușit să își continue prietenia, în ciuda faptului că între ei au fost câteva tensiuni

Virgil Ianțu a explicat că, în opinia sa, amândoi au făcut unele greșeli de-a lungul relației lor de prietenie. De asemenea, prezentatorul TV a dezvăluit că, din punctul său de vedere, ar fi fost o mare greșeală să nu-și repare prietenia.

În ce relații au rămas Virgil Ianțu și Ștefan Bănică
Ștefan Bănică

Citește și: Radu Ștefan Bănică, despre momentele grele pe care le-a întâmpinat când și-a deschis propria afacere: ”Am avut multe greșeli și pe acest drum”. Ce sacrificii a făcut

„Probabil că amândoi. Și nu a mai contat…a trecut, eram totuși de atâția ani împreună. Era o prostie să stăm așa ca fraierii supărați, și mie nu îmi place să rămân cu o încărcătură negativă nicicum. Prefer să renunț eu și să las de la mine, dar să nu rămân cu o supărare cu cineva. Nu îmi place să am pe suflet asta", a mai adăugat Virgil Ianțu, pentru sursa menționată.

Cei doi au împărțit aceeași scenă, însă puțini știu cum s-au cunoscut, de fapt. Virgil Ianțu a povestit în urmă cu ceva timp că l-a întâlnit pe Ștefan Bănică la Conservator.

Virgil Ianțu, despre cearta dintre el și Ștefan Bănică
Virgil Ianțu

„Pe Ștefan l-am cunoscut la Conservator. Cântam la chitară împreună, ne-am plăcut, muzica ne-a împrietenit. Apoi ne-a venit ideea asta de a face grupul vocal, The Fifties. Ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical, știam ce înseamnă armonie, știam ce înseamnă partituri. A ținut vreo nouă ani.  A fost un moment între noi care nu a căzut bine… După o vreme am găsit puterea de a sta la masă, de a vorbi. Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam, era nenatural, mai ales că jucam și în aceeași piesă la teatru' , povestea Virgil Ianțu acum ceva vreme.