Stiri mondene

Radu Ștefan Bănică, despre momentele grele pe care le-a întâmpinat când și-a deschis propria afacere: ”Am avut multe greșeli și pe acest drum”. Ce sacrificii a făcut

Radu Ștefan Bănică, despre momentele grele pe care le-a întâmpinat când și-a deschis propria afacere
Radu Ștefan Bănică
Radu Ștefan Bănică a vorbit despre problemele care l-au marcat când și-a deschis propria afacere. Cum a reușit artistul să treacă peste eșecul întâmpinat la început?

Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare a celebrului artist Ștefan Bănică Jr., și-a deschis cafeneaua din banii lui, deoarece și-a dorit să fie independent. Mai mult, presiunea numelui tatălui lui îl face să muncească și mai mult, pentru a nu-l dezamăgi. Artistul se implică foarte mult în tot ceea ce ține de business, astfel că mai tot timpul la cafeneaua din centrul Bucureștiului mulți clienți îi trec pragul locației. Radu Ștefan Bănică a fost invitat în cadrul emisiunii ”Duet cu Alexandra”, unde a făcut o serie de mărturisiri despre carieră, dar și despre afacerea pe care și-a deschis-o.

Dacă acum se bucură de un real succes, la început cântărețul a fost nevoit să treacă prin clipe dificile. 

Radu Ștefan Bănică, despre momentele grele pe care le-a întâmpinat când și-a deschis propria afacere
Radu și Ștefan Bănică Jr.

„Cu banii pe care i-am strâns am deschis o cafenea. Am început acum un an și a fost jale. Nu am fost sfătuit de nimeni să deschid această afacere, business este un hobby pentru mine, îmi place ideea de antreprenoriat în toate domeniile.

Am avut multe greșeli și pe acest drum, dar uite ce înseamnă să fi perseverent și să crezi într-un produs. În primele șase luni am venit cu bani de acasă și nu am fost pe banii lui tata sau pe banii lui mama. Nu făceam nici 100 de lei pe zi, a fost ceva groaznic, dar ușor, ușor a început să meargă cu promovarea pe care am reușit să o fac și cu produsele noi pe care le-am scos.”
, a spus Radu Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică și sacrificiile pe care le face pentru carieră

Radu Ștefan Bănică a explicat că încă de când era copil a iubit tot ceea ce ține de artă. Tânărul își dorește să fie actor pe scenă, pe când business-ul este doar o pasiune.

Radu Ștefan Bănică, despre momentele grele pe care le-a întâmpinat când și-a deschis propria afacere
Radu Ștefan Bănică

Citește și: Ștefan Bănică, reacție neașteptată despre vedetele din showbiz-ul românesc: „Sunt atâtea de care nu am auzit în viața mea”

„Mi-a plăcut de mic partea aceasta de fotografie, de modeling și consider că e tot din ramura artistică, până la urmă e o artă și asta, așa că îmi place! Profesia mea va rămâne și va fi de actor pe scenă, asta este ce îmi doresc cel mai mult, la fel și muzica, iar pentru mine business-ul este un hobie și le îmbin de fiecare dată când pot”, a spus artistul.