Stiri

VIDEO | Robert Vajas, câștigătorul concursului Cască Urechea, primele impresii după ce a intrat în posesia mașinii

Robert Vajas, câștigătorul concursului Cască Urechea
Robert Vajas, câștigătorul concursului Cască Urechea [Sursa foto: Arhiva ]
Robert Vajas este fericitul câștigător al concursului „Cască Urechea” care a constat într-o mașină Hyundai i 20.

Marele câștigător al concursului „Cască Urechea” care a avut Marea Extragere pe 18 decembrie, a venit cu noua lui mașină în studioul Radio Impuls din Cluj și a povestit ce sentimente l-au încercat în momentul în care a aflat că el este marele câștigător al concursului de la Radio Impuls. 

Robert Vajas ne-a povestit despre primele sale experiențe cu mașina câștigată la concursul „Cască Urechea”

Robert Vajas are o familie formată din soția lui și două fete și a fost extrem de emoționat să afle că a primit acest cadou de Crăciun. Chiar în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie a mers la București pentru a-și lua mașina și deja a făcut cel mai drum lung cu noua mașină: București- Cluj, 444 de kilometri.

Citeste si: Robert Vajas, primele declarații după ce a aflat că a câștigat concursul „Cască Urechea”

Robert Vajas, câștigătorul concursului Cască Urechea
Robert Vajas, câștigătorul concursului Cască Urechea[Sursa foto: Arhiva ]

Robert Vajas face parte din acele persoane care s-au înscris aproape zilnic la concurs și într-una din zile a ratat șansa de a câștiga o pereche de căști, ceea ce i-a fost învățătură de minte mai târziu. Astfel, în ziua Marii Extrageri, Robert a decis că orice s-ar întâmpla, va răspunde la telefon cu „Ascult Radio Impuls” pentru a fi sigur că intră în posesia mașinii.

Robert Vajas, câștigătorul concursului Cască Urechea
Robert Vajas, câștigătorul concursului Cască Urechea[Sursa foto: Arhiva ]

„Dimineața când m-am dus cu soția spre serviciu, am zis că indiferent ce se întâmplă, voi răspunde cu `Ascult Radio Impuls`, indiferent că mă sună altcineva. Soţia s-a uitat la filmare a anunţat şi fetele. Chiar după ce am câștigat m-am uitat şi eu să fiu sigur”, a declarat Robert Vajas la Bară la Bară cu Mihai Hînda.

Robert a spus că nu știe ce număr de înmatriculare va pune mașinii, dar spune că o va lăsa pe fata lui cea mare să aleagă numărul de înmatriculare.