Stiri

Țibulcă și Orlando, primele declarații după marea extragere a concursului „Cască Urechea”

Țibulcă și Orlando - Cască Urechea
Vineri, 18 decembrie 2020, concursul „Cască Urechea” a ajuns la final și mașina a fost câștigată de un impulsionist din Cluj.

După trei luni de campanie, timp în care Impulsioniști din toată țara au înscris zilnic cuvintele cheie în aplicația Radio Impuls, iată că s-a aflat și marele câștigător al campaniei. Regula concursului a fost una simplă: de fiecare dată când moderatorii Radio Impuls sunau un impulsionist care s-a înscris la concurs, acesta trebuia să răspundă la telefon cu „Ascult Radio Impuls”. Vinerea avea loc o extragere pentru o pereche de căști și iată că azi a avut loc și marea extragerea pentru o mașină Hyundai i 20 nou-nouăță. 

Citeste si: Mașina își așteaptă câștigătorul! ASTAZI, 18 decembrie, Radio Impuls își va extrage  câștigătorul concursului “Cască urechea”,  în direct, în cadrul unei emisiuni  speciale , “Radio Impuls Cască Urechea”, difuzată de la 10:30, la Kanal D

Primele declarații ale matinalilor „Scularea!”, după ce Robert Vajas a câștigat mașina 

Marele câștigător al mașinii este Robert Vajas din Cluj și a fost o adevărată frenezie în platou atunci când impulsionistul nostru a răspuns corect. Prima șansă i-a fost oferită unei fete, Ana Maria Matache, dar care din păcate ne-a respins apelul. 

„Nu e loc de regrete aici pentru că bucuria pe care o avem noi că am reușit să dăm acest premiu e mult mai mare decât dacă am fi păstrat-o noi”, au spus cei doi matinali de la Scularea!