Emisiuni

Bară La Bară

Mihai Hînda
cu Mihai Hînda

În fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00, Mihai Hînda este alături de tine, oriunde te-ai afla, în ultimele ore de la muncă sau în mașină, pe drumul spre casă. Cele mai tari hituri, interviuri exclusive cu interpreții momentului, piese interpretate live în studio, intervenții cu vedete din showbiz-ul autohton, toate acestea sunt ingredientele unei emisiuni pline de energie.

Mihai Hînda
Mihai Hînda [Sursa foto: Arhiva ]

„Piesa De Rupt Ușa” este rubrica zilnică unde se întâlnesc vibe-ul plin de energie, ritmul alert și muzica de calitate. 

„Voice Battle”, semnul pe care îl aștepți după o zi lungă de muncă! Semnul că e gata programul. Alături de ascultători, prin intermediul mesajelor vocale, Mihai pariază pe orașul care va fi cel mai prezent prin mesajele vocale de pe What's Up. Astfel, interacțiunea friendly nu are loc doar între gazda emisiunii și ascultători, ci și între cei ce ne urmăresc în mediul online.

În fiecare vineri, de la ora 18:00, la Bară la Bară, intrăm în „Mașina Timpului”, gata de o experiență de neuitat, pentru că  vechile HIT-uri prind putere! Mașina Timpului este singurul playlist din FM realizat LIVE timp de o oră. Mihai este alături de Teo Trandafir în studio și ascultătorii aleg prin mesaje vocale piesele care îi poartă în timp prin cele mai faine amintiri.