Lansări muzicale

VIDEO: Alina Eremia a lansat documentarul muzical - "In Zadar (Behind the Music)"

Alina Eremia a lansat un documentar muzical
Alina Eremia a lansat un documentar muzical [Sursa foto: Captură YouTube]
Alina Eremia a lansat un documentar muzical, intitulat "In Zadar (Behind the Music)". Dă-i play aici!

Alinei Eremia, una din cele mai iubite artiste din România, a lansat "In Zadar (Behind the Music)", un material ce documentează o săptămână în orașul Zadar din Croația. Prin intermediul acestui documentar, artista a vrut ca fanii săi să o cunoască mai bine, să devină persoana din "spatele camerei" și să stabilească o relație mai autentică cu cei care-i ascultă muzica. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alina Eremia (@alinaeremia)

Alina Eremia a lansat documnearul ”In Zadar (Behind the Music)"

Citeste si: Alina Eremia, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în cariera sa: „A fost greu. Am început să bat la uși”

"Se împlinesc deja ani de când îmi doresc să lucrez serios la proiectul meu în limba engleză, dar niciodată nu am găsit timpul, resursele, contextul în care să se întâmple. Anul asta nu am mai amânat. M-am retras în Zadar, Croația, împreună cu o echipă de oameni frumoși și talentați, și am făcut muzică.  Sunt străini care se transformă în prieteni și prieteni care devin familie. Timp de o săptămână, am conviețuit, am compus împreună de dimineața până ni se închideau ochii, am cântat, am dansat, am gătit, am petrecut împreună, am uitat de lume, de telefon, de responsabilități. Am fost în tripul nostru.  Sunt norocoasă că fac ceea ce iubesc și întâlnesc oameni care mă inspiră și lasă o amprentă frumoasă în viața mea" , a scris Alina Eremia pe pagina sa de Facebook.