Lansări muzicale

Irina Rimes a lansat albumul -„Acasă”: „Este cel mai frumos album pe care l-am scris vreodată”

Irina Rimes a lansat albumul Acasa
Irina Rimes a lansat albumul Acasa [Sursa foto: Instagram]
Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii Irinei Rimes! Artista a lansat cel mai sensibil album din cariera sa, intitulat „Acasă”. Ascultă LP-ul aici!

Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. De-a lungul carierei sale muzicale, solista originară din Republica Moldova a reușit să adune fani de toate vârstele, de la copii până la bunici, care îi strigă versurile la unison la concerte. În urmă cu câteva momente, vedeta a revenit în atenția fanilor cu un album extrem de emoționant- „ Acasă ”. Artista a realizat și un documentar care să vină în întâmpinarea materialului.

Mini-seria a fost gândită special pentru a le arăta fanilor strările prin care trece un artist, dar și cum arată procesul de creație.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Irina Rimes (@irinarimes)

Citeste si: Irina Rimes, cu ochii în lacrimi la TV! Artista, emoționată de confesiunile făcute de mama ei: „Mi-a luat timp ca să mă apropii înapoi de copii”

„Pregătesc un album întreg care se numește „Acasă” și care are o poveste în spate. Următorul album pe care vreau să-l lansez este probabil cel mai frumos album pe care l-am scris vreodată. Se numește „Acasă” pentru că este despre acasă, simplu. Iar acasă poate însemna foarte multe lucruri: de la dragostea aceea care te marchează pe viață, până la locul în care te regăsești, indiferent dacă e în casa unde te-ai născut sau vreun loc pe malul mării sau în brațele omului drag. Acasă este regăsirea. Eu m-am pierdut o perioadă și acum încep să mă regăsesc”,  declara, în urmă cu ceva timp, Irina Rimes.

Album: Irina Rimes- Acasă