Stiri mondene

Alina Eremia, reacție acidă după declarațiile controversate făcute de George Buhnici! Ce i-a trasmis artista: „Femeile nu sunt obiecte”

Alina Eremia, reacție acidă după declarațiile controversate făcute de George Buhnici
Alina Eremia, reacție acidă după declarațiile controversate făcute de George Buhnici [Sursa foto: Facebook]
Alina Eremia a reacționat după declarațiile controversate făcute George Buhnici.

George Buhnici a stârnit un val de reacții dure pe rețelele sociale. Într-un interviu recent, vloggerul a făcut o serie de declarații neașteptate. Aflat pe plajă, la festivalul Neversea, realizatorul de conţinut pe social media, a zis despre soția lui că „arată ca o minoră” și le-a invitat pe fete „să meargă la sală” înainte să se îmbrace în costum de baie. Vedetele de la noi nu au trecut cu vederea peste declarațiile făcute de George Buhnici, care critica femeile cu vergeturi și celulită, și au reacționat imediat pe internet.

Printre cei care au ales să aibă o reacție pe acest subiect se numără și Alina Eremia. Artista se arată a fi dezamăgită de concepțiile bărbaților din țara noastră și spune că nimeni nu ar trebui să se raporteze la femei ca la niște obiecte, ce trebuie să îndeplinească anumite standarde. 

Alina Eremia, reacție acidă după declarațiile controversate făcute de George Buhnici
Alina Eremia, reacție acidă după declarațiile controversate făcute de George Buhnici[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Subiectul hot al săptămânii: George Buhnici face declarații halucinante despre femeile cu vergeturi. Ce spun Olivia Addams sau Alina Eremia despre asta

„Înțeleg că cea mai mare investiție ar trebui să fie în noi, în sănătatea noastră mentală și fizică, dar femeile nu sunt obiecte pe care le așezi undeva să dea frumos. Fiecare face cum simte./ Misoginismul e în floare pe Facebook, e o lume încremenită în timp. Hai să fim mai buni! Că nu costă nimic! Jur!”, a scris Alina Eremia pe rețelele sociale.

Alina Eremia, reacție acidă după declarațiile controversate făcute de George Buhnici
George Buhnici[Sursa foto: Captură YouTube]

Declarația inițială a lui George Buhnici, care a stârnit controverse 

George Buhnici este în mijlocul unui scandal în mediul online, în urma interviului pe care acesta l-a acordat direct de pe plaja Neversea. El a stârnit un val de critici, şi este acuzat de misoginism,

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice.

E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a declarat George Buhnici.

Citeste si: Alina Eremia, primele declarații după ce a cântat Imnul României la finala Campionatului European de Înot pentru Juniori: „A fost cel mai copleşitor moment din carieră”

Alina Eremia, reacție acidă după declarațiile controversate făcute de George Buhnici
George Buhnici și soția sa[Sursa foto: Captură YouTube]

Vloggerul a mers mai departe şi a spus că soţia sa arată ca o minoră. 

„Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

„Dar nu e minoră așa cum ai zis”, a intervenit reporterul.

„Nu, nu sunt, Doamne ferește!”, a clarificat Lorena Buhnici