Stiri mondene

Alina Eremia, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în cariera sa: „A fost greu. Am început să bat la uși”

Alina Eremia, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în cariera sa.
Alina Eremia, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în cariera sa. [Sursa foto: Captură YouTube]
Alina Eremia a povestit despre debutul său în carieră. Prin ce momente dificile a fost nevoită să treacă artista?

Alina Eremia se află printe artistele care și-au început cariera la o vârstă fragedă. Deși era doar un copil, vedeta a urcat pe scene mari și a reușit să atragă simpatia publicului. În prezent, Alina Eremia este un nume celebru în showbiz-ul autohon, cântăreața lansează hituri, fiind un exemplu pentru mulți tineri. Puțini știu cum a început această carieră și cât de greu este să ajungi în top. Invitată în cadrul unui podcast, cântăreața și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre debutul său în industria muzicală.

Alina Eremia, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în cariera sa.
Alina Eremia, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în cariera sa.[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Alina Eremia, primele declarații după ce a cântat Imnul României la finala Campionatului European de Înot pentru Juniori: „A fost cel mai copleşitor moment din carieră”

„Știam că vreau să cânt. Ăsta era un lucru clar în mintea mea, adică nu aveam niciun dubiu. Nu putea să mă demonteze nimeni de la treaba asta. Știam că vreau să fac o carieră solo, și am început pe drumul ăsta. Și am început să bat la uși, să semnez un contract, și tot așa. (...)  A fost greu, pentru că, îți dai seama, e greu pentru un nou venit. Chiar dacă eu am făcut parte dintr-un proiect de o asemenea anvergură și dintr-o trupă (n.r. Lala Band), cumva am rămas, în viziunea oamenilor, acolo. Că nu prea pot să fac mai mult, știi? Dar insistând, am găsit oamenii potriviți care să creadă în mine, în ceea ce îmi doresc, și în visul meu, și pe lângă părinții mei, care au fost primii. Sunt extraordinar de recunoscătoare. Sunt două minuni, sincer! Ei au fost primii care au crezut și au fost alături de mine pas cu pas”,  a spus  Alina Eremia

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alina Eremia (@alinaeremia)

Cum s-a reapucat Alina Eremia de pian?

În continuare, Alina Eremia a dezvăluit cum a reușit să se reapuce de cântat la pian. Vedeta recunoașe că o perioadă de timp nu mai folosea instrumentul muzical. În momentul când a văzut un live susținut de o solistă, cântăreața a rămas plăcut surprinsă de prestația ei, motiv pentu care s-a reapucat să cânte la instrumentul muzical.

Alina Eremia, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în cariera sa.
Alina Eremia, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în cariera sa.[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Alina Eremia, dezvăluiri inedite despre colaborarea cu Carla's Dreams pentru piesa „20:29”: „Îmi doream de mult timp să lucrez cu el”

„La un moment dat am văzut un live cu o cântăreață nu neapărat cunoscută, dar era de o expresivitate fantastică. Și m-am uitat uimită la momentul ăla și am zis: Doamne, cât de frumos e să cânți la pian! Doamne, cât de frumos e să te poți acompania”,  a mai adăugat artista.