Lansări muzicale

VIDEO: Adele a cântat live la Brit Awards 2022 piesa „I Drink Wine": „Sunt foarte mândră de mine că mi-am urmat intuiția”

Adele a cântat live la Brit Awards 2022 piesa „I Drink Wine
Adele a cântat live la Brit Awards 2022 piesa „I Drink Wine" [Sursa foto: Captură YouTube]
În cadrul Brit Awards 2022, Adele a interpretat live balada „I Drink Wine", inclusă pe albumul artistei, intitulat „30”.

Nominalizată la patru categorii la Brit Awards 2022, Adele a plecat acasă cu trei trofee, însă tot nu a reușit să-l detroneze pe Robbie Williams, care deține 13 trofee în total. Artista a și susținut un moment artistic pe scena 02 Arena din Londra, interpretând „ I Drink Wine ”. În cadrul evenimentului, Adele a ținut și un discurs emoționant.

Adele a cântat live la Brit Awards 2022 piesa „I Drink Wine"
Adele a cântat live la Brit Awards 2022 piesa „I Drink Wine"[Sursa foto: Captură YouTube]

„Aș vrea să dedic acest premiu fiului meu.

Și lui Simon, tatăl lui. Acest album a fost despre călătoria noastră împreună, nu doar a mea. Sunt foarte mândră de mine că mi-am urmat intuiția și am lansat un album despre lucruri atât de personale, pentru că nu mai sunt foarte mulți artiști care fac asta. Fiul meu a fost atât de îngăduitor, și de bun, și de răbdător cu mine în ultimii ani. Deci premiul e pentru el. Totodată, nu știu dacă am menționat mai devreme, o persoană extrem de importantă în realizarea acestui album este cel care a fost desemnat producătorul anului.
Numele lui este Inflo. Mi-a schimbat viața și nu doar în ceea ce privește muzica. M-a ajutat în atât de multe privințe. Flo, te iubesc! Premiul ăsta este și pentru tine.", 
a spus Adele.

Video: Adele- I Drink Wine