Stiri mondene

Adele a izbucnit în plâns! Motivul pentru care artista a vărsat lacrimi pe rețelele sociale: „Îmi pare sincer rău! Am încercat tot ce mi-a stat în putință”

Adele a izbucnit în plâns! Motivul pentru care artista a vărsat lacrimi pe rețelele sociale:
Adele a izbucnit în plâns! Motivul pentru care artista a vărsat lacrimi pe rețelele sociale: [Sursa foto: Instagram]
Adele a început să plângă în fața fanilor din mediul online. Ce a pățit, de fapt, artista?!

Adele, artista britanică apreciată de zeci de mii de oameni, și-a dezamăgit fanii din Las Vegas. Adele a fost nevoită să își anuleze concertele pe ultima sută de metri din cauza întârzierilor de producţie legate de COVID! Prin intermediul uni mesaj, cântăreața le-a cerut scuze tuturor, cu lacrimi în ochi, și le-a promis că va reprograma concertele atunci când pandemia de coronavirus va permite acest lucru. Mai mult, vedeta a recunoscut că nu a fost pregătită emoțional pentru asemenea vești, dar toată situația a dat-o peste cap. 

Citeste si: Adele vrea să cumpere casa lui Sylvester Stallone. Ce sumă de bani va plăti pentru casa din Beverly Hills?!

„Bună! Îmi pare tare rău că spectacolul meu nu e gata. Am încercat absolut tot ce ne-a stat în putinţă să-l organizăm la timp şi să fie suficient de bun pentru voi, dar am fost absolut distruşi de întârzierile de livrare şi de Covid.

Jumătate din echipa mea este bolnavă de Covid şi a fost imposibil să terminăm show-ul.

Adele a izbucnit în plâns! Motivul pentru care artista a vărsat lacrimi pe rețelele sociale:
Adele a izbucnit în plâns! Motivul pentru care artista a vărsat lacrimi pe rețelele sociale:[Sursa foto: Captură video]

A fost imposibil să termin show-ul și nu vă pot da ce am acum. Sunt obosită. Îmi pare rău că vă anunț atât de târziu. Suntem treji de peste 30 de ore încercând să ne dăm seama ce putem face. Sunt atât de supărată şi jenată şi îmi cer scuze pentru toţi cei care au călătorit pentru a ajunge la concert. Îmi pare sincer rău. Ne ocupăm de asta. O să reprogram toate datele și o să îmi termin show-ul și o să îl fac așa cum trebuie”, a spus Adele.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adele (@adele)

Adela a lansat albumul „30”

Adele a lansat recent cel de-al patrulea album al său, intitulat „30”, care s-a clasat pe primul loc în topurile din 30 de ţări. Potrivit companiei MRC Data, citată de publicaţia americană Billboard, noul album al artistei britanice, lansat vineri, 19 noiembrie, a depăşit pragul de 500.000 de unităţi vândute, depăşind în doar trei zile vânzările oricărui album muzical care a apărut pe piaţă în ultimele 11 luni.

Citește continuarea aici!