Stiri mondene

Motivul pentru care Adele și-a anulat concertele din Las Vegas! Artista, probleme în relația cu Rich Paul?!: „Încearcă să-și salveze relația”

Motivul pentru care Adele și-a anulat concertele din Las Vegas
Motivul pentru care Adele și-a anulat concertele din Las Vegas [Sursa foto: Facebook]
Adele şi-a anulat concertele din cauza problemelor în relația cu iubitul ei, impresarul sportiv Rich Paul. Avem detalii în articol!

Potrivit New York Daily News, citat de Daily Mail, artista și-a anulat toate concertele pe care ar fi trebuit să le susțină la Caesars Palace din Las Vegas din cauza neînțelegerilor cu partenerul său de viață, Rich Paul. După ce a făcut anunțul pe rețelele sociale, Adele a petrecut o săptămână întreagă la vila lui din Beverly Hills, SUA, în tentativa disperată de a-și salva relația. 

Motivul pentru care Adele și-a anulat concertele din Las Vegas
Motivul pentru care Adele și-a anulat concertele din Las Vegas[Sursa foto: Instagram]

„Adele stă de o săptămână în casa lui Rich și încearcă să-și salveze relația, fiindcă se înstrăinaseră. Nu au mai avut timp să se vadă cât timp ea era concentrată asupra show-ului din Las Vegas”, a spus o sursă apropiată.

De asemenea, aceasta a dezvăluit faptul că Adele a izbucnit în lacrimi la repetiții, iar uneori le-a întrerupt pentru a-i răspunde la telefon lui Rich Paul.

Citeste si: Adele vrea să cumpere casa lui Sylvester Stallone. Ce sumă de bani va plăti pentru casa din Beverly Hills?!

A fost foarte supărată pentru că el nu a putut să-i fie alături și s-au îndepărtat. Ea avea nevoie de el acolo, dar el e de asemenea ocupat cu cariera lui. A fost o perioadă foarte stresantă pentru ea. Acum încearcă să îndrepte lucrurile petrecând timp împreună. A fost o furtună în paradis. De aceea, ea nu a putut să susțină show-urile”, a adăugat sursa citată.

Motivul pentru care Adele și-a anulat concertele din Las Vegas
Motivul pentru care Adele și-a anulat concertele din Las Vegas[Sursa foto: Facebook]

Adele a izbucnit în plâns pe rețelele sociale

Prin intermediul unui mesaj, Adele le-a cerut scuze tuturor, cu lacrimi în ochi, și le-a promis că va reprograma concertele atunci când pandemia de coronavirus va permite acest lucru. Mai mult, vedeta a recunoscut că nu a fost pregătită emoțional pentru asemenea vești, dar toată situația a dat-o peste cap.

Citeste si: Adele a petrecut cu albumul „30” a cincea săptămână consecutiv pe primul loc în Billboard 200

 „ Bună! Îmi pare tare rău că spectacolul meu nu e gata. Am încercat absolut tot ce ne-a stat în putinţă să-l organizăm la timp şi să fie suficient de bun pentru voi, dar am fost absolut distruşi de întârzierile de livrare şi de Covid. Jumătate din echipa mea este bolnavă de Covid şi a fost imposibil să terminăm show-ul.

Motivul pentru care Adele și-a anulat concertele din Las Vegas
Motivul pentru care Adele și-a anulat concertele din Las Vegas[Sursa foto: Instagram]

A fost imposibil să termin show-ul și nu vă pot da ce am acum. Sunt obosită. Îmi pare rău că vă anunț atât de târziu. Suntem treji de peste 30 de ore încercând să ne dăm seama ce putem face. Sunt atât de supărată şi jenată şi îmi cer scuze pentru toţi cei care au călătorit pentru a ajunge la concert. Îmi pare sincer rău. Ne ocupăm de asta. O să reprogram toate datele și o să îmi termin show-ul și o să îl fac așa cum trebuie”,  a spus Adele.

Citește continuarea aici!