Lansări muzicale

Adele a lansat „I drink wine”. Melodia ar fi trebuit să dureze 15 minute

Adele a lansat „I drink wine”. Melodia ar fi trebuit să dureze 15 minute
După ce Taylor Swift a lansat o piesă de 10 minute, Adele ar fi putut să lanseze una de 15 minute. De ce s-a răzgândit?!

Adele a lansat al patrulea album de studio intitulat „30” și în timpul unui interviu a dat detalii importante despre piesele lansate. Adele a dezvăluit pentru Rolling Stone că piesa „I drink wine” ar fi trebuit să dureze inițial 15 minute, dar și-a dat seama că nimeni nu ar fi ascultat o piesă atât de lungă, notează People.

„Labelul a spus: `Ascultă, toată lumea te iubește, dar nimeni nu ascultă o melodie de 15 minute la radio`”, a declarat Adele despre piesa sa „I drink wine”. 

Adele a lansat „I drink wine”. Melodia ar fi trebuit să dureze 15 minute

Versiunea de 15 minute încă mai există, totuși, ceea ce ne face să ne gândim dacă ar putea să calce pe urmele lui Taylor Swift cu „All Too Well” (Versiunea de 10 Minute). 

Potrivit declarațiilor pe care le-a oferit în Rolling Stone, un prieten a impulsionat-o pe Adele să-și pună pe o foaie toate dubiile sale și unele dintre aceste momente s-au transpus în cântece, de aici și partea din piesă în care vorbește susținută fiind de câteva note de pian.

Tracklistul albumului „30” 

 1. Strangers by Nature
 2. Easy on Me
 3. My Little Love
 4. Cry Your Heart Out
 5. Oh My God
 6. Can I Get It
 7. I Drink Wine
 8. All Night Parking (Interlude) (with Erroll Garner)
 9. Woman Like Me
 10. Hold On
 11. To Be Loved
 12. Love Is a Game