Stiri mondene

Victor Dorobanțu, dezvăluiri despre rolul lui din serialul „Wednesday”. Cât de greu i-a fost actorului să intre în personaj: „Te deconectezi de restul corpului”

Victor Dorobanțu, despre rolul lui din serialul Wednesday
Victor Dorobanțu, despre rolul lui din serialul Wednesday [Sursa foto: Instagram]
Victor Dorobanțu a vorbit despre experiența din cadrul filmărilor pentru serialul „Wednesday”.

Iubitorii de filme pot vedea pe Netflix serialul Wednesday, o mini serie de 8 episoade în regia lui Tim Burton care continuă acțiunea din clasicele filme cu Familia Addams dar se centrează pe fiica adolescentă, Wednesday, interpretată de Jenna Ortega. Producția care îi mai are în distribuție pe Catherine Zeta-Jones, Gwendoline Christie, Luis Guzman, Christina Ricci, dar și pe românii Victor Dorobanțu (în rolul lui Thing), George Grumazescu (în rolul antrenorului Vlad) și George Burcea (în rolul valetului Lurch), a fost filmată în Romania timp de 8 luni.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Victor Dorobantu (@victor.dorobantu)

Cel mai inedit este rolul interpretat de magicianul Victor Dorobanțu

În serialul „Wednesday“, chipul lui Victor Dorobanțu nu se vede deloc, pentru că el este The Thing, acea mână foarte năstrușnică ce este totodată cel mai bun prieten al lui Wednesday, personajul principal. În urma secvențelor din celebra peliculă, mâna din serialul Wednesday a devenit un adevărat trend pe TikTok. Victor Dorobanțu, mâna din secvențe, a mărturisit că nu se aștepta să le placă oamenilor rolul lui din serialul Wednesday. Actorul susține ca a ajuns pe primul loc la căutări pe IMBd.

Citește și: George Burcea, apariție spectaculoasă la premiera serialului „Wednesday” din Los Angeles. Actorul a atras toate privirile. Viviana Sposub i-a fost alături

Nici eu nu mă așteptam la reacția asta, mă așteptam să le placă oamenilor, dar am crezut că este un personaj care este pus doar de formă, adică doar din obligația de a fi familia Adams până la capăt, dar aparent, am înțeles chiar săptămâna trecută, într-o anumită zi, am fost în numărul 1 la căutări pe IMDb. Nu știam că lumea o să mă asocieze și pe mine ca actor cu mânuța”, a mărturisit Victor Dorobanțu.

Victor Dorobanțu, despre rolul lui din serialul Wednesday
Victor Dorobanțu, despre rolul lui din serialul Wednesday[Sursa foto: Instagram]

Pentru că nu putea să se folosească de voce sau de cuvinte, Victor Dorobanțu a ținut să menționeze că i-a fost greu să îi dea personalitate mâinii.

„E foarte greu să îi dai personalitate unei mânuțe, pentru că nu ai voce. Trebuia să te deconectezi cumva de tot corpul.(...) E foarte greu să te deconectezi de restul corpului și să fii 100% în acel personaj, te ajută vizual faptul că ești în albastru tot, te ajută chiar și pe tine, ca actor, să te deconectezi și să vezi doar mâna”, a adăugat actorul.

Victor Dorobanțu, despre rolul lui din serialul Wednesday
Victor Dorobanțu, despre rolul lui din serialul Wednesday[Sursa foto: Instagram]

Tim Burton a fost extrem de încântat de abilitățile actoricești ale românului: „Este foarte expresiv”

Prestația deosebită a lui Victor Dorobanțu a fost remarcată și de către regizorul serialului Wednesday de pe Netflix, celebrul Tim Burton, într-un interviu acordat pentru urban.ro. 

Citește și: ”Wednesday”, serialul fenomen de pe Netflix, a fost filmat în România. Iată care sunt locurile în care se continuă povestea Familiei Addams

„Victor a fost distribuit ca actor, nu e doar o mână pentru mine. El e personaj complet. Are o structură și o expresivitate și o emoție a mâinii, o tipologie pe care o simți când o vezi chiar dacă nu o descrii în detaliu în cuvinte. E foarte expresiv, are o foarte bună mobilitate și coordonare a mâinii și a înțeles foarte bine ce înseamnă să faci actorie prin mâna ta”, a declarat Tim Burton  pentru urban.ro.